Horoscopul caniculei. Cum rezistă fiecare zodie temperaturilor crescute și cine are cea mai mică toleranță la căldură

Ultima actualizare:

Vremea de afară ne împinge să apelăm la tot felul de modalități pentru a trece mai ușor peste temperaturile ce depășesc 37 de grade Celsius la umbră. 

Care sunt cele mai rezistente zodii la caniculă
Care sunt cele mai rezistente zodii la caniculă

Bineînțeles, fiecare zodie are propria modalitate de a se răcori în zilele de vară, asta fiind influențat mai ales de anotimpul în care s-au născut. 

Zodiile pe timpul caniculei: Berbec 

Zodia Berbec
Zodia Berbec

Berbecii preferă, de cele mai multe ori, să recurgă la metode convenționale când vine vorba de lupta împotriva caniculei. Acești nativi sunt născuți la începutul primăverii, perioadă în care vremea e încă rece, iar soarele verii este precum Kryptonita lui Superman pentru ei.  

Citește mai multe informații despre caniculă: Problemele de sănătate care apar pe timp de caniculă. Cine sunt cei mai vulnerabili

Aceștia aleg să bea câte doi litri de apă zilnic și, de cele mai multe ori, aleg să se răcorească folosind un prosop lăsat la frigider. 

Zodiile pe timpul caniculei: Taur

Zodia Taur
Zodia Taur

Când vorbim de nativii din zodia taur, putem să fim siguri că temperatura ce depășește 35 de grade Celsius nu este cea mai potrivită pentru ei. Totuși, aceștia au un mod mai scump pentru a se răcori.

Taurii preferă să se relaxeze la o piscină, ascultând melodiile lor preferate și, de ce nu, bucurându-se de cartea lor favorită. 

Află și cum să te protejezi pe timp de caniculă: 15 sfaturi de protecţie pe timp de caniculă

În lipsa unui loc special amenajat pentru plajă, inventivitatea taurilor îi împinge să-și creeze propria piscină. Fie în cada din baie, fie în curtea proprie. 

Zodiile pe timpul caniculei: Gemeni 

Zodia Gemeni
Zodia Gemeni

Cu cât intrăm mai mult în anotimpul cel mai călduros din an, cu atât crește și rezistența zodiilor la temperaturi extreme. Nativi gemeni, de exemplu, nu se dau în spate de la nimic, chiar dacă asfaltul din fața blocului depășește o temperatură de 50 de grade Celsius. 

Pentru cei din zodia gemeni, răcorirea se face într-un mod convențional - dușul cu apă călduță, care le asigură confortul termic pentru o perioadă îndelungată. 

Zodiile pe timpul caniculei: Rac 

Zodia Rac
Zodia Rac

Că tot ne aflăm în perioada racilor, temperaturile ce depășesc 33 de grade Celsius sunt, de fapt, prielnice pentru aceștia. Acest horoscop al caniculei îi favorizează pe nativi în fața temperaturilor ridicate. 

Cât despre modul de răcorire, racii apelează la clasicul ventilator de birou, pe care-l folosesc doar atunci când nu temperatura le provoacă disconfort, ci clasica „zăpușeală”. 

Acum, vom vedea cum se descurcă zodiile născute toamna sau iarna în fața caniculei. În general, nativii născuți la final de primăvară sau vara sunt cei mai rezistenți în fața temperaturii extreme, pe care mulți i-a făcut să apeleze la cea mai apropiată firmă de montat aparate de aer condiționat. 

Zodiile pe timpul caniculei: Balanță 

Zodia Balanță
Zodia Balanță

Exact cum este și semnul zodiacal al balanței, acești nativi sunt împărțiți când vine vorba de căldură. Nativii născuți în luna septembrie sunt cei mai prietenoși cu căldura pe care o avem vara.

În schimb, dacă vorbim despre nativii născuți în luna octombrie, aceștia simt cel mai mare disconfort termic. Vara, aceștia ar prefera să stea alături de legume, în frigider, dar nu se poate, din păcate.

Deoarece frigiderul este mult prea mic, aceștia aleg să recurgă la clasicul duș cu apă rece, băutul de cel puțin 2 litri de apă și, bineînțeles, utilizarea unui ventilator.

Zodiile pe timpul caniculei: Scorpion 

Zodia Scorpion
Zodia Scorpion

Dacă e vorba de scorpioni, e vorba de un adevărat disconfort termic pe care-l simt aceștia. Chiar dacă semnul zodiacal al scorpionului este un animal ce trăiește, predominant, în zonele aride, aceștia sunt născuți într-o perioadă în care vremea rece de iarnă de-abia începe să-și intre în priză. 

Scorpionii sunt primii nativi din horoscop care apelează la o firmă de montat aparate de aer condiționat, mai ales când temperatura începe să depășească 30 de grade Celsius. 

Zodiile pe timpul caniculei: Săgetător 

Zodia Săgetător
Zodia Săgetător

Bineînțeles, o altă zodie care urăște din suflet căldura. Dacă ar putea, săgetătorii și-ar folosi arcul din dotare pentru a trage asupra soarelui, deoarece nu pot să reziste în fața temperaturilor caniculare. 

Din toate zodiile din horoscop, săgetătorii se află, mai ales vara, într-o adevărată relație conflictuală cu soarele și cu căldura de afară. Dacă ar putea, aceștia ar prefera să stea la temperaturi de 20-23 de grade Celsius.

Orice depășește 30 de grade Celsius este, din start, o declarație de război pentru săgetători. 

Zodiile pe timpul caniculei: Capricorn 

Zodia Capricorn
Zodia Capricorn

Deja discutăm despre persoane ce s-au născut în perioade în care zăpada începe să depășească 15 centimetri. Capricornii se află, în acest horoscop, pe primul loc în topul zodiilor ce au cea mai mică rezistență în fața căldurii.

Dacă ar putea, ar alege să stea toată ziua la temperaturi ce nu depășesc 20 de grade Celsius. Nu-i așa că ai văzut, în fiecare iarnă, o persoană ce stă cu hanorac și cu pantaloni scurți, în timp ce restul tremură de frig, chiar dacă au o haină groasă? Da, acela este un nativ din zodia capricorn. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net