Hotelierii turci au inventat un nou concept de turism 2 în 1: vacanță+sănătate. Vedetele noastre au testat pe pielea lor!

Un hotel de cinci stele cu regim all inclusiv în Turcia pare vacanţa perfectă: mare, soare, relaxare, mâncare şi băutură la discreţie. Dar să ai, în acelaşi timp, şi vacanţă cu de toate, şi proceduri medicale sau cosmetice la discreţie este chiar mai mult decât ai visat! Şi pentru că pe piaţă concurenţa e acerbă, managerii turci, dar şi agenţiile de turism din România vin mereu cu noi oferte pentru a atrage turistul.

Victor Slav și Bella Santiago au îmbinat utilul cu plăcutul, în Turcia
Victor Slav și Bella Santiago au îmbinat utilul cu plăcutul, în Turcia

Turcii au învăţat un lucru: dacă vor să le meargă turismul trebuie să dea totul pentru ca cei care-i vizitează să se simtă în al nouălea cer. Aşa au inventat resorturile all inclusiv cu mâncare şi băutură la discreţie, piscine, tobogane şi cluburi speciale pentru copii, spectacole în fiecare seară, chiar şi asistenţi personali care să se ocupe de tine non-stop. Odată intrat în resortul de lux nici că mai ai nevoie să ieşi timp de 7 zile cât ţine sejurul! Ai magazine, coafor, spa şi chiar şi clinică medicală pentru tratamente de înfrumuseţare pe care le poţi face între un bronz şi o baie în mare.

Cobori din camera de hotel direct la clinica medicală!

Zilele trecute, la invitaţia Turo Travel şi Turo Medical, am testat noul concept de sejur 2 în 1, adică vacanţă+sănătate. Ce poţi face? De la simple analize de sânge până la intervenţii chirurgicale (chirurgie plastică, rinoplastie, transplant de păr, implant mamar, ridicarea feţei) sau proceduri non-invazive (fizioterapie, detox, proceduri de slăbire, de întinerire, Terapia Vampir, perfuzii cu glutation, colonhidroterapie) şi chiar stomatologie (consultaţie, detartraj şi periaj sau chiar faţete dentare pentru un zâmbet ca la Hollywood). Tot aici poţi încerca şi tratamentul anti-fumat pentru cei care vor să renunţe la acest viciu. Pentru toate acestea primiţi sprijin integral pe tot parcursul procesului, oferte personalizate, iar în cazul operaţiilor chirurgicale mai dificile beneficiaţi de pachet complet de spitalizare, cazare şi transport. 

Victor Slav: «Am ales Detox Body»

Deja românii au prins gustul tratamentelor de top din Turcia şi multe vedete de la noi şi-au făcut transplant de păr în această ţară sau au apelat la medicii turci pentru micşorarea stomacului.

Victor Slav s-a declarat foarte încântat de noul concept

„Mi se pare genial să cobori din camera de hotel direct în clinică pentru a face procedurile alese. Eu am ales Detox Body, o specialitate ce ajută la reducerea stratului adipos într-un mod foarte eficient. O metodă dovedită ştiinţific ce te lasă cu centimetri în minus. Pentru că timpul este foarte important pentru fiecare dintre noi, e ideal să reuşeşti în vacanţa ta să îţi bifezi dorinţele sau necesităţile din punct de vedere medical. Eu am mai bifat visbody, perfuzii cu glutation şi verificarea amănunţită a danturii, urmată de detartraj şi periaj”.

Bella Santiago: «Mi-a plăcut terapia prin masaj»

Şi Bella Santiago, exotica solistă venită din Filipine, care a câştigat X-Factor în 2018, s-a bucurat de o vacanţă 2 în 1.

„Am profitat de proceduri medicale pe care le-a ofertat hotelul unde ne-am cazat. Am făcut detoxifiere cu cel mai modern aparat. A fost repede şi fără dureri. Am beneficiat şi de servicii excepţionale de terapie prin masaj. Mi se pare un concept foarte interesant că pot să îmbin relaxarea cu beneficiul terapiilor”, ne-a spus simpatica Bella Santiago.

Clinicile Medworld se află atât în Hotelul Nirvana Cosmopolitan din Lara - Antalya, cât şi la Hotelul Rixos Downtown din Antalya, dar nu e nevoie să fiţi cazaţi în aceste două hoteluri pentru a beneficia de serviciile medicale. Puteţi opta pentru cazare la oricare alt hotel şi agenţia asigură tranferul către clinică pentru a realiza procedurile dorite.

Poţi merge în vacanţă şi cu animalul de companie!

Hotel de cinci stele și  pentru pisicuțe și căței
Hotel de cinci stele și pentru pisicuțe și căței

De câte ori nu ai renunțat la o vacanță pentru că nu aveai cu cine lăsa câinele sau pisicuța? Foarte puține hoteluri acceptă să vii cu animalul de companie. Iată că la Nirvana Cosmopolitan Hotel din Antalya iubitorii de animale sunt bineveniți! Sunt camere special amenajate pentru a găzdui familiile alături de animăluțele lor sau pot apela la Pet Hotel, un loc special amenajat în cadrul resortului. Aici sunt „cazați” atât câinii de talie mare, cât și cele mai mici animăluțe, cățeluși, pisici, hamsteri, papagali, iepurași etc. Costul e de la 20 la 40 de euro pe zi în funcție de mărime. Și necuvântătoarele primesc același tratament all inclusiv ca stăpânii lor: cazare, mâncare, plimbări și chiar dușuri special amenajate la plajă.

image
În Turcia, și animăluțele  merg în vacanță!
În Turcia, și animăluțele merg în vacanță!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net