Bella Santiago, emoții la proba rochiei de mireasă! Uite cum va arăta în ziua nunții!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bella Santiago e pe ultima sută de metri cu pregătire pentru nunta din luna mai! Vedeta a probat nu mai puțin de 10 rochii de mireasă din care și-a ales, până la urmă, nu una, ci două pentru ziua în care va păși la altar alături de alesul inimii sale, Ionuț Grigore.

Bella Santiago (33 de ani) va îmbrăca rochia de mireasă în luna mai, la cinci ani după căsătoria civilă. Artista e în focuri mari, în această perioadă, cu pregătirile pentru nuntă. A ales restaurantul, a antamat cântăreții, a făcut lista de invitați și a fost și la proba pentru rochia de mireasă.

Alegerea s-a dovedit a fi una cât se poate de dificilă, căci Bella și-a dorit de la început două rochii de mireasă, una pentru biserică și alta pentru petrecere. A probat nu mai puțin de 10 modele, toate purtând semnătura unuia dintre cei mai cunoscuți designeri din România, Aryanna Karen.

Bella Santiago: „Am probat 10 rochii!”

Nu pot spune că am probat foarte multe rochițe. Probabil undeva la maximum 10 au fost. Cert este că orice model încercam, mă emoționam foarte tare, iar alegerea devenea tot mai dificilă. Într-un final, am zis să rămân la două modele, ce-i drept total opuse!” , ne-a declarat Bella Santiago.

Artista și-a achiziționat ambele rochii de la același showroom din București și a avut parte de consiliere pe tot parcursul procesului. Aryanna Karen, designerul care a îmbrăcat peste 3.000 de femei în cea mai importantă zi din viața lor, s-a ocupat să i le ajusteze pe talia solistei.

Am căutat peste tot rochițele perfecte pentru mine. Într-un final, am văzut pe Internet poze cu creațiile Aryannei Karen. M-am interesat cum o pot contacta, apoi am stat de vorbă. Când am venit prima dată la probă m-am simțit atât de relaxată, iar primirea a fost atât de călduroasă, încât mi-am spus gata, opresc căutările, am găsit exact ce trebuie!, a mai dezvăluit solsita.

Solista etalează o siluetă de invidiat, ceea ce face ca orice model de rochie să o avantajeze.

Pe lângă faptul că Bella este o artistă de excepție, este și o femeie foarte frumoasă! Și vă pot spune că arată fenomenal în orice rochie, asta și pentru că întotdeauna o accesorizează cu un zâmbet larg. La biserică ea va purta un model de poveste, iar la recepție, un altul care să îi pună în evidență formele superbe și frumusețea naturală”, ne-a declarat designerul.

Bella Santiago vrea să cânte la propria nuntă! „Nu cred în superstiții!”

Bella Santiago și soțul ei, kinetoterapeutul Ionuț Grigore, s-au căsătorit civil în 2018. Cei doi s-au cunoscut pe pământ românesc, prin intermediul unui prieten comun, și au știut din prima clipă că vor rămâne împreună.

Nunta lor va îmbina tradițiile din țara adoptivă a artistei, România, dar și din cea natală, Filipine. Evenimentul, la care vor participa 400 de invitați, va avea loc în București: restaurantul este ales, la fel și meniul și aranjamentele florale.

Cât despre atmosfera de la nuntă, ea va fi întreținută de colegii de breaslă ai artistei. Adi Cristescu și grecul Nikos Papadopoulos vor cânta la nuntă, iar Bella promite să li se alăture!

Vedeta plănuiește să își încânte invitații cu timbrul ei deosebit, pentru că vrea să le facă astfel o surpriză oamenilor dragi care îi vor fi alături în ziua cea mare.

La petrecere vreau să fiu relaxată, ca să pot să dansez, să beau, să mă îmbăt! Doar o dată în viață se întâmplă!

Avem doar o pereche de nași pentru că așa a vrut soțul meu. El este român și eu sunt filipinează, respectăm tradiția ca la români. În Filipine avem 10 nași!

O să și cânt! Am auzit că se întâmplă ceva rău dacă vrei să cânti la nunta ta, dar eu sunt filipineză și nu prea cred în așa ceva, în superstiții din acestea. Acum depinde și de cuplu, de relație cum e. Eu mă risc!”, a mărturisit Bella Santiago, pentru Click!

Click! spune

Bella Santiago a devenit cunoscută în România în 2018, atunci când a câștigat competiția de talente „X Factor”, de la Antena 1. Ulterior a participat la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, de pe Kanal D, dar a ajuns și în selecția pentru Eurovision de două ori până acum. Vedeta este mama unei fete de 11 ani, dintr-o căsătorie anterioară, pe care o crește alături de actualul soț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net