Bella Santiago, pasiuni nebănuite. O vezi în postura asta?

Ultima actualizare:

Bella Santiago este una dintre cela mai cunoscute artiste din România, ce câștigă, cu fiecare apariție a sa, și mai multă simpatie din partea publicului.

Bella Santiago, artista
Bella Santiago, artista

Frumoasa cântăreață este o prezență exotică în peisajul autohton, ceea ce îi aduce multă admirație din partea fanilor. Publicul Bellei este fermecat, atunci când apare pe scenă, atât de formelor sale apetisante, cât și de talentul său. Artista știe cum să se facă plăcută și se vede cu ochiul liber că adoră să fie în fața camerelor de filmat.

Citește și: Bella Santiago şi-a deschis restaurant în Bucureşti: «Poftiţi la mâncare filipineză!»

Așa arată viața Bellei Santiago, muzică, fani și apariții tv! Însă, dacă nu făcea din artă o carieră, ce drum ar fi ales frumoasa cântăreață?

Citește și: Bella Santiago, eliminată din proiectul Kanal D! Ce s-a întâmplat între artistă și Teo Trandafir? 

Eu când eram mai mică îmi plăcea foarte mult să gătesc, de aceea am deschis restaurant. Cred că aș fi ales să fiu chef bucătar'', ne-a spus Bella Santiago.

Viața a dus-o, însă, pe drumul artei, astfel că Bella își încântă publicul, de fiecare dată, cu piesele sale. Nici la pasiunea pentru gătit, însă, nu a renunțat, ea fiind  o bucătăreasă desăvârșită și demonstrând asta în emisiunea Teo Show, alături de care a colaborat și a avut numai experiențe plăcute.

Cariera Bellei Santiago

Bella Santiago a avut un parcurs frumos în televiziune, ce a început odată cu participarea la concursul de talente X Factor.

Artista a revenit, apoi, în atenția publicului după ce a acceptat să fie concurentă la emisiunea ‘’Bravo, ai stil! Celebrities’’,  succesul său culminând cu apariția la Teo Show. Colaborarea cu emisiunea de la Kanal D nu a durat mult, însă, cântăreața are numai cuvinte de laudă.

A fost foarte frumoasă experiența de la Teo Show, pentru că am învățat multe lucruri de la aceasta. Mi-a plăcut foarte multe proiectul și să fiu acolo! Să fiu lângă ei, să cunosc artiști, oameni pe care nu-i știam și acolo i-am cunoscut. Eu m-am bucurat că am fost lângă Teo'', ne-a mai declarat cântăreața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net