Bella Santiago, pasiuni nebănuite. O vezi în postura asta?

Bella Santiago este una dintre cela mai cunoscute artiste din România, ce câștigă, cu fiecare apariție a sa, și mai multă simpatie din partea publicului.

bella santiago jpeg
Bella Santiago, artista

Frumoasa cântăreață este o prezență exotică în peisajul autohton, ceea ce îi aduce multă admirație din partea fanilor. Publicul Bellei este fermecat, atunci când apare pe scenă, atât de formelor sale apetisante, cât și de talentul său. Artista știe cum să se facă plăcută și se vede cu ochiul liber că adoră să fie în fața camerelor de filmat.

Citește și: Bella Santiago şi-a deschis restaurant în Bucureşti: «Poftiţi la mâncare filipineză!»

Așa arată viața Bellei Santiago, muzică, fani și apariții tv! Însă, dacă nu făcea din artă o carieră, ce drum ar fi ales frumoasa cântăreață?

Citește și: Bella Santiago, eliminată din proiectul Kanal D! Ce s-a întâmplat între artistă și Teo Trandafir? 

Eu când eram mai mică îmi plăcea foarte mult să gătesc, de aceea am deschis restaurant. Cred că aș fi ales să fiu chef bucătar'', ne-a spus Bella Santiago.

Viața a dus-o, însă, pe drumul artei, astfel că Bella își încântă publicul, de fiecare dată, cu piesele sale. Nici la pasiunea pentru gătit, însă, nu a renunțat, ea fiind  o bucătăreasă desăvârșită și demonstrând asta în emisiunea Teo Show, alături de care a colaborat și a avut numai experiențe plăcute.

stanga
dreapta
bella santiago
bella santiago
5 bella santiago sexy 5 jpg jpeg
2 bella santiago finalista jpg jpeg
9 bella santiago sexy 9 jpg jpeg

Cariera Bellei Santiago

Bella Santiago a avut un parcurs frumos în televiziune, ce a început odată cu participarea la concursul de talente X Factor.

Artista a revenit, apoi, în atenția publicului după ce a acceptat să fie concurentă la emisiunea ‘’Bravo, ai stil! Celebrities’’,  succesul său culminând cu apariția la Teo Show. Colaborarea cu emisiunea de la Kanal D nu a durat mult, însă, cântăreața are numai cuvinte de laudă.

A fost foarte frumoasă experiența de la Teo Show, pentru că am învățat multe lucruri de la aceasta. Mi-a plăcut foarte multe proiectul și să fiu acolo! Să fiu lângă ei, să cunosc artiști, oameni pe care nu-i știam și acolo i-am cunoscut. Eu m-am bucurat că am fost lângă Teo'', ne-a mai declarat cântăreața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub charlotte nastase png
adelina nica si mihai costea 8 png
loredana groza png
aurelian temisan jpeg
eda marcus HP jpg
mihai alexandru aurelian temisan mp4 thumbnail png