Adevărul despre relația dintre Bella Santiago și soacră

#Exclusiv Click!

Bella Santiago (33 de ani) este fericită în brațele actualui soț! După un eșec în dragoste, la vârsta de 20 de ani, artista a declarat pentru Click! că este foarte mulțumită de tot ce i-a oferit Dumnezeu până în prezent, deoarece are un soț care o iubește și niște socrii care îi sunt ca și părinții ei.

Filipineza care a uimit România cu vocea sa la “X Factor” s-a căsătorit în 2017 cu kinetoterapeutul Nicolae Ionuţ Grigore și este mai fericită ca niciodată. Câștigătoarea concursului de talente din 2018 a fost primită cu brațele deschise de către familia partenerului de viață. Prezenți la Galla Elle, Bella ne-a dezvăluit cât de norocoasă se simte că este iubită de toată familia soțului.

Iată și: Bella Santiago, eliminată din proiectul Kanal D! Ce s-a întâmplat între artistă și Teo Trandafir?

„Avantajul meu este că nu sunt româncă sută la sută. Sunt o filipineză româncă și chiar ne înțelegem foarte bine. Noi suntem fiecare cu treaba noastră, soacra mea face mâncare românească și eu mâncare filipineză. Facem juma – juma! Suntem foarte bine. Cu socrul și cu soacra nu am probleme acasă.

Soțul meu când nu este lângă mine am multe emoții, încep să pierd cuvintele în română. Sunt o norocoasă cu un asemenea partener și el este norocos cu mine. Amândoi suntem două persoane romantice și când avem probleme, stăm de vorbă unul cu celălalt și remediem problemele. Nu este o persoană mai orgolioasă, amândoi suntem la fel.”, a declarat Bella Santiago, pentru Click!.

Bella Santiago: „Mama nu vine în România”

Filipineza care a uimit România cu vocea sa ne-a mai spus și cum o să își petreacă sărbătorile de iarnă anul acesta, dar și când o să meargă în țara sa natală:

„De sărbători o să stăm cu familia acasă, ne sărbătorim împreună cu fetița mea, cu socrii mei. Cu mama am vorbit la telefon ultima dată și era bine. Ea o să stea cu mătușile mele, cu verișorul meu, de sărbători. Mama nu vrea să vină în România, în perioada aceasta, mi-a zis că este prea frig aici și nu vrea să plece de acasă,”, a mai spus Bella Santiago.

Soțul Bellei Santiago, mândru de soția sa

În urmă cu două luni, Bella Santiago declara în spațiul public că îi merge foarte prost financiar în urma pandemiei din cauză că nu a mai avut spectacole și a fost nevoită să își închidă și afacerea.

„Am închis restaurantul pentru că am vrut să ne focusăm mai tare pe cariera ei (n.r – a Bellei). A fost și perioada în care a fost blocată zona restaurantelor. După ce am închis afacerea am ajuns să avem mai mult timp pentru noi. Din punctul meu de vedere, este o afacere pe care trebuie să o ai după o vârstă mai înaintată, când îți dorești să te relaxezi. Acum suntem tineri și nu trebuie să stăm închiși într-o locație de genul acesta. Mai ales că avem alte oportunități.”, a declarat Ionuț, soțul artistei, pentru Click!,

Click! spune

Bella Santiago este o cântăreață apreciată din Filipine. Vedeta este iubită în România pentru vocea sa. Artista a câștigat în anul 2018 “X Factor”, iar în 2016 a câștigat “Românii au talent”. Frumoasa filipineză are o fiică de zece ani, pe Kescielle, pe care o adoră și o crește împreună cu actualul soț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net