Bella Santiago, scenă de gelozie în fața tuturor! Solista a povestit un episod din trecut

Bella Santiago, în vârstă de 32 de ani, a reușit să ne cucerească în urmă cu patru ani, când a câștigat „X Factor". Originară din Filipine, frumoasa artistă s-a acomodat perfect în România și și-a găsit sufletul pereche în țara noastră. Invitată la podcastul Oanei Radu, Bella a făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. 

Bella Santiago s-a căsătorit cu un român, în anul 2018
Bella Santiago s-a căsătorit cu un român, în anul 2018

Bella Santiago este o fire energică și uneori acționează impulsiv, după cum a recunoscut chiar ea. Solista i-a povestit Oanei Radu un episod care s-a petrecut cu mulți ani în urmă, dar care demonstrează că impulsivitatea și gelozia nu îi sunt străine. 

Citește și: Bella Santiago a fost eliminată din emisiunea Teodorei Trandafir

Bella Santiago se afla la o terasă în Filipine, unde trebuia să concerteze împreună cu trupa. Obserevând că o femeie se manifesta prea afectuos în raport cu iubitul ei de la vremea respectivă și îl îmbrățișa, Bella nu a stat prea mult pe gânduri și a atenționat-o pe aceasta: 

„Nu s-a întâmplat în România. La un moment dat, eu eram pe scenă și cântam și l-am văzut pe iubitul meu cum a fost luat în brațe de o fată. M-am uitat la ea și i-am zis: «Mă, e al meu!». S-a uitat fata la mine, și-a dat părul pe spate și a plecat. Iubitul meu de atunci s-a speriat, m-a întrebat de ce am reacționat așa, dar i-am explicat că nu trebuia să se întâmple asta dacă eram împreună”, a povestit Bella Santiago! 

Bella Santiago a fost abandonată de tatăl fetiței sale 

Bella Santiago are o poveste de viață impresionantă. Cu ani în urmă, atunci când încă locuia în Filipine, s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat, a rămas însărcinată, însă a fost abandonată de cel care îi promisese că vor fi fericiți împreună până la adânci bătrâneți. 

Vezi și: Bella Santiago are o poveste de viață impresionantă

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armata, aveam 20 de ani. El venea 2 zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am ramas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou, la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu", povestea Bella Santigo. 

Din fericire, Bella a găsit puterea să lase în trecut episodul neplăcut, iar în prezent este iubită de către un bărbat care se comportă ca un adevărat tată cu fetița pe care Bella o are din relația care i-a frânt inima.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net