Bella Santiago se căsătorește: „Vreau să mă îmbăt”. Câte rochii de mireasă va îmbrăca?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bella Santiago, pe numele său real Resciebelle Barrios Santiago, este filipineza care a uimit România cu vocea sa inconfundabilă la concursul de talente “X Factor” ! Solista a cunoscut succesul, dar și marea dragoste atunci când a venit în România, în 2016. Bella s-a căsătorit civil, în 2017, cu kinetoterapeutul Nicolae Ionuţ Grigore, iar anul viitor, în mai, are programată nunta.

Bella Santiago trăiește frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun (solistul trupei Jukebox) și s-au îndrăgostit unul de altul iremediabil.

Nicolae Ionuț Grigore este de profesie kinetoterapeut și s-a îndrăgostit de micuța artistă filipineză la prima vedere. Cei doi au făcut cununia civilă în 2017, dar pandemia le-a stricat nunta, care a fost reprogramată pentru anul viitor, în luna mai. Acum, pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi !

Bella Santiago: „La noi, în Filipine, avem 10 nași!”

Bella, cum stați cu pregătirile pentru nuntă?

Noi suntem pe relaxare, deocamdată! Noi am avut în plan să facem nunta în 2019, dar a venit pandemia și ne-a stricat planurile. Și de atunci în fiecare an ziceam la anul, la anul, dar acum chiar la anul va fi!

Ați vorbit măcar la sala de evenimente? Se închiriază cu doi ani înainte...

Așa se zice, dar eu nu sunt așa. Ne pregătim de nunta noastră, o să mergem la locație și o să vedem.Am găsit deja un loc care-mi place foarte mult, e aici în București. Mie îmi place mult să fie lângă lac, la Snagov, pe acolo.

Vreau să am două rochițe, una pentru petrecere și una pentru biserică. La petrecere vreau să fiu relaxată, ca să pot să dansez, să beau, să mă îmbăt! Doar o dată în viață se întâmplă!

Nași aveți? Câte perechi?

Avem doar o pereche de nași pentru că așa a vrut soțul meu. El este român și eu sunt filipineză, respectăm tradiția ca la români. În Filipine avem 10 nași! Facem, dar o nașa asa, pe românește!

O să cânți la nunta ta? Sau ești superstițioasă?

Da! Am auzit că se întâmplă ceva rău dacă o să cânți la nunta ta, dar eu sunt filipineză, așa că nu cred în așa ceva. Acum depinde și de cuplu, de relație cum e. Nu cred în așa ceva..niciodată nu am încredere în asta!

Bella, filipineza care a cucerit România!

Bella Santiago este o cântăreață originară din Filipine, care a cunoscut succesul, însă, în România. Solista mignonă este foarte iubită în România, mai ales pentru timbrul său vocal deosebit.

Bella Santiago a câștigat concursul de talente “X Factor” ( de la Antena 1) în 2018, iar în 2016 a ajuns și în finala “Românii au talent” (Pro TV). Frumoasa filipineză are o fiică, în vârstă de 11 ani, pe nume Kescielle, pe care o crește împreună cu actualul ei soț, kinetoterapeutul Nicolae Ionuţ Grigore .

Bella a reușit să își aducă fiica dintr-o altă relație în România, încă din anul 2019, aceasta fiind acum foarte apropiată de noul soț al solistei.

Bella Santiago a participat și la show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D și și-a încercat norocul la selecția pentru Eurovision de două ori până acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!