Imaginile care îți topesc inima! Un grup de turiști a ajutat un rechin să se întoarcă în apă

Atunci când mergem la plajă, fiecare dintre noi intenționăm să ne relaxăm și să uităm de griji, în timp ce stăm întinși pe nisip. Însă, indiferent cât de mult vrem să ne „deconectăm” de la stresul de zi cu zi, asta nu înseamnă că nu trebuie să îi ajutăm pe cei care au nevoie, dacă avem posibilitatea. Iar pentru un grup de turiști din Florida, se pare că cel care a avut nevoie de ajutor a fost un rechin care a eșuat pe plajă!

În final, au reușit să salveze rechinul / captură: YouTube
În final, au reușit să salveze rechinul / captură: YouTube

Cu siguranță că toți dintre noi, atunci când mergem la plajă, dorim să ne relaxăm și să uităm de griji, în timp ce stăm întinși pe nisip. Cu toate acestea, indiferent cât de mult vrem să ne „deconectăm” de la stresul de zi cu zi, asta nu înseamnă că nu trebuie să îi ajutăm pe cei care au nevoie, dacă avem posibilitatea. Ei bine, pentru un grup de turiști din Florida, se pare că cel care a avut nevoie de ajutor a fost un rechin care a eșuat pe plajă!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la people.com, un grup de oameni a făcut tot posibilul pentru a salva viața unui rechin, pe care au încercat să îl ajute să ajungă înapoi în ocean. Animalul a fost zărit de către un cuplu care mersese în Florida pentru aniversarea căsătoriei lor. Ei se aflau pe plajă, atunci când unul dintre prietenii lor a văzut că animalul are nevoie de ajutor.  

Un rechin mako a fost salvat în Florida

Rechinul mako avea o lungime aproximativă de 3,6 metri, iar greutatea sa depășea ușor 500 de kilograme. Tina Fey, cea care își serba aniversarea alături de soțul ei, a filmat momentul în care bărbatul, alături de alți prieteni, a încercat să salveze rechinul. „Iubitule, uite ce dinți uriași are!” a exclamat, la un moment dat, Tina Fey.

Din fericire, în cele din urmă, oamenii au reușit să îl ajute pe rechin să se întoarcă în apă, iar acesta a pornit imediat înspre ocean, fără a răni pe nimeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net