Încuiată în casă de propria mamă! O fetiță de 8 ani a trăit captivă toată viața : «Nu a văzut lumea exterioară»

Caz șocant în Germania! O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost ținută închisă în casă de mama și bunicii ei, de când era bebeluș. Potrivit autorităților, Maria, așa cum a fost numită de presa germana, este subdezvoltată fizic.

Copila a fost ținută în casă de când era bebeluș (Foto: Shutterstock)
Copila a fost ținută în casă de când era bebeluș (Foto: Shutterstock)

Le-a spus anchetatorilor că nu a văzut niciodată o pădure

Citește și: Caz revoltător la Ploieşti: minore agresate sexual de asistentul medical

Fetița și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în captivitate. Ea a fost ținută într-o camera încuiată, în casa bunicilor ei din Attendorn - un orăşel cu aproximativ 25.000 de locuitori aflat la est de Köln, în vestul Germaniei.

Vezi și: Revoltător! Fetiţă de 5 ani, din Vrancea, abuzată sexual. Mama ei a filmat scena

„Probabil că nu a reuşit să vadă prea mult din lumea exterioară”, a declarat procurorul Patrick Baron von Grotthuss, pentru ziarul local „SauerlandKurier”. Autoritățile au declarat zilele acestea că medicii care au examinat-o pe Maria, după ce a fost eliberată din captivitate pe 23 septembrie, nu au găsit semne de maltratare fizică sau malnutriție.

Însă, nu a avut parte de o copilărie normală. Fetița le-a spus salvatorilor ei că nu a văzut niciodată o pădure şi nu a mers cu maşina sau cu autobuzul.

Iată și: O fetiţă de 10 ani a născut fără să ştie că e gravidă. N-o să-ţi vină să crezi ce vârstă are tatăl copilului

Fetița și familia ei sunt din orașul Attendorn (Foto: Profimedia)
Fetița și familia ei sunt din orașul Attendorn (Foto: Profimedia)

Ea poate să vorbească şi să meargă, însă urcă cu greu scările de una singură şi nu se descurcă pe un teren accidentat. Anchetatorii nu înțeleg de ce mama ei, în vârstă de 47 de ani, și bunicii săi au ținut-o ascunsă atâția ani. Se pare că aceștia au refuzat să răspundă întrebărilor polițiștilor, potrivit The Guardian.

Află mai multe despre: Scrisoarea de mulţumire a unei fetiţe abuzate: "Nu mai puteam să merg pentru că şira spinării era ruptă"

Mama riscă 10 ani de închisoare

Tatăl fetiţei, care se despărţise de mamă în momentul naşterii copilului, a declarat că a găsit, la un moment, dat un bilet în parbrizul maşinii, când fetiţa avea aproximativ şase luni, prin care era înştiinţat că fosta lui parteneră se mută în Italia cu copilul. Mama a informat și autorităţile locale că s-a mutat în Calabria, în sud-vestul Italiei, la mijlocul anului 2015.

Te-ar putea interesa și: Două craiovence, salvate de mascați după ce au fost bătute și sechestrate în casă de soțul uneia dintre ele

Totuşi, tatăl ar fi văzut-o pe mamă de mai multe ori în Attendorn. În septembrie 2015, el s-a decis să a anunțe autorităţile. Bunicii materni ai fetiţei au fost chestionaţi la acea vreme, dar ei au susţinut că fiica şi nepoata lor locuiesc în Italia. Abia în luna iulie a acestui an, autorităţile locale au investigat din nou locul unde se află copilul și au descoperit că nu au fost niciodată în Italia. S-au făcut percheziţii şi au găsit-o pe fetiţă închisă în casa bunicilor ei.

Citește și: Femeie sechestrată în locuinţă de soţul său, cunoscut cu probleme psihice. La fața locului s-a deplasat un negociator

Procuratura din oraşul Siegen o cercetează pe mamă şi pe bunici pentru lipsire de libertate şi maltratare a unui minor. Mama Mariei riscă să petreacă până la 10 ani în spatele gratiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net