Ingredientul din bucătărie care te ajută să scapi de energiile negative din casa ta. Rezultatele sunt vizibile!

Cum să depistezi și să îndepărtezi energiile negative din interiorul propriei case. Lidia Fecioru (61 de ani), bioenergoterapeut, ne oferă câteva soluții utile. 

Lidia Fecioru, despre cum să scăpăm de energiile negative
Lidia Fecioru, despre cum să scăpăm de energiile negative

Energiile negative, la fel ca cele pozitive, pot fi prezente în locuința unei persoane, iar ele nu creează o situație plăcută. Însă, potrivit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru (61 de ani), există soluții pentru a le îndepărta. Ce sfaturi oferă aceasta?

Sfaturile Lidiei Fecioru pentru a scăpa de energiine negative

Concret, Lidia Fecioară ne sugerează să punem un bol cu sare undeva să nu-l vadă toată lumea, să presărăm sare în colţurile camerei sau acele lămpi cu sare, chiar să dizolvăm puţină sare de mare în apă şi să ştergem pe jos. Așadar, sarea este cea mai puternică metodă de a curăţa casa de energiile negative. De asemenea, dacă punem sarea într-o tavă sau tigaie pe aragaz şi îi dăm foc pentru a se încălzi, sarea se va înnegri dacă sunt energii negative. 

Totodată, potrivit ei, și nişte triunghiuri mici din iarbă presată, din salvie, sunt bune pentru om să nu se îmbolnăvească, şi dacă s-a îmbolnăvit să se poată trata. Acea salvie o putem folosi, îi dăm foc în casă la o crenguţă şi să tămâiem cu ea. Lidia Fecioru mai sfătuiește să purificăm camerele, să le aerisim cât se poate de des, să dăm lucrurile pe care nu le mai folosim sau hainele pe care nu le mai îmbrăcăm, să punem în casă şi un bol cu apă sărată sau să cumpărăm plante verzi (important este să nu avem plante cu frunze ascuţite), să nu uităm de meditaţie, să ne rugăm dimineața și seara și să să facem schimbări în casă, să mai mutăm lucrurile.

Ritual pentru eliminarea energiilor negative

Punem sare în colţurile camerelor, începând de la intrare, ajungem cu câte o linguriţă de sare în toate colţurile din casă şi o lăsăm acolo 7 zile. Este recomandat să avem o mătură nouă din paie şi începem să măturăm din cea mai îndepărtată cameră până la ieşire. Luăm mătura, jumătate din ea să fie pe prag afară şi jumătate înăuntru și spunem: „Afară din casa mea energii negative”. Sarea pe care aţi adunat-o în făraş trebuie aruncată în toaletă, deoarece acolo se dizolvă imediat.

Lidia Fecioară ne sugerează să punem și într-un pahar cu apă un ou şi îl laşi peste noapte lângă pat, acesta strânge toate energiile negative, să punem o mătură în colţul uşii, aceasta nu lasă energiile negative să intre în casă, și să ne luăm plante, precum ficusul sau cactusul, dar mai ales ficusul, deoarece captează energiile negative și ne ajută să scăpăm de ele.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net