„Ceaiul roșu” care te ajută să nu mai mergi des la baie. Îl recomandă Lidia Fecioru

Majoritatea persoanelor suferă de vezică hiperactivă, care atrage după sine urmări destul de neplăcute, precum mersul extrem de des la baie pentru a urina. Lidia Fecioru vine cu o soluție și în acest sens și îi ajută pe cei care se confruntă cu această problemă.

Lidia Fecioru, despre leacul pentru persoanele cu vezică hiperactivă / foto: Captură Antena 3
Lidia Fecioru, despre leacul pentru persoanele cu vezică hiperactivă / foto: Captură Antena 3

Mersul des la baie sau trezirea repetată în timpul nopții pentru a urina este o activitate incomodă. Totuși, există un leac: ceaiul din crenguțe de vișin, efectele fiind vizibile după 2 luni în care este consumat.

Ceaiul roșu, un ajutor de nădejde

Invitată în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România oferă leacul pentru a combate această problemă.

"Am tot auzit multă lume că suferă de vezică hiperactivă, că nu poate ţine urina şi noaptea ies afară de foarte multe ori. E vorba şi de bărbaţi, şi de femei.

Beneficiile ceaiului din codițe de vișin / foto: Pixabay
Beneficiile ceaiului din codițe de vișin / foto: Pixabay

Pentru asta, există o reţetă foarte simplă: un ceai din crenguţe de vişin. Ne dăm seama că vişinul ne ajută la foarte multe: şi codiţele de vişin, şi sâmburii de vişin, şi crenguţele de vişin.

Pentru prepararea reţetei, se rup crenguţele de vişin mai tinerele, se spală cu apă caldă, chiar fierbinte, apoi se rup să aibă cam 10 centimetri şi se pun într-un ceainic. Turnăm un strat de apă de patru ori mai gros decât cel de crenguţe.

Se fierb 15 minute şi se poate bea oricând, oricum, de oricine, nu are nicio contraindicaţie.

Acest ceai roşu e bun pentru organism, deoarece conţine foarte multă vitamina C, ajută foarte mult la formarea hemoglobinei.

Crenguţele de vişin se pot fierbe şi de două ori, pentru a prepara ceai. Se poate bea şi cald, şi rece.

Tratamentul se poate face şi şase luni, şi un de zile, dar după două luni de zile, încep să se vadă rezultatele acestui ceai", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii amintite. 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net