Băutura care te va ajuta să îți întărești imunitatea și să ai o sănătate de fier. Lidia Fecioru garantează: „A doua zi nu mai ai nimic”

Ultima actualizare:

Tot mai mulți sunt cei care au probleme cu imunitatea, motiv pentru care bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a venit cu un remediu natural. Mai exact, este vorba de o băutură ușor de preparat care întărește imunitatea. Iată de ce ingrediente ai nevoie.

Lidia Fecioru dă sfaturi despre creșterea imunității Foto: Facebook
Lidia Fecioru dă sfaturi despre creșterea imunității Foto: Facebook

Rețeta-minune conține coniac

Fiindcă tot mai mulți oameni caută remedii pentru îmbunătățirea imunității, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vine cu o rețetă la care putem apela atunci când ne simțim slăbiți. Declarațiile au fost făcute în cadrul rubricii Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3 CNN.

„Reţeta pentru imunitate. Dacă simţim că ne-a luat un pic răceala, că ni s-a înfundat un pic nasul, că simţim când ne ia răceala, există o reţetă foarte simplă. E nevoie de două linguri de coniac, o pastilă de aspirină, o lingură de miere, 100 de mililitri de apă călduţă şi o lingură de suc de lămâie. Se amestecă toate bine şi seara bem această soluţie. Şi a doua zi nu vom mai avea nimic”, a dezvăluit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Siropul care ameliorează tusea și crește imunitatea

În același timp, Lidia Fecioru a vorbit și despre siropul care ameliorează tusea și crește imunitatea. Acesta este făcut din ulei de măsline, miere și lămâie și este bun pentru tusea uscată, tusea productivă, dar și cea iritativă.

Cum se prepară siropul 

Ingrediente: 1 ceașcă cu miere naturală, o jumătare de ceașcă cu ulei de măsline extra virgin și trei lămâi stoarse. 

Mod de preparare: Într-o oală mai mică se adaugă sucul de la lămâi și uleiul de măsline, după care se pun pe aragaz, la foc mediu, și se lasă până când licoarea începe să clocotească. Se ia de pe foc apoi, se adaugă mierea și se amestecă foarte bine. Se lasă la răcit, după care se pune într-un borcan și se consumă.

Cine este Lidia Fecioru 

Originară din Republica Moldova, ea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. A practicat mai multe meserii de-a lungul timpului, însă ceea ce face în prezent a consacrat-o în ochii telespectatorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net