Înmormântare „faraonică” pentru un interlop! A avut coșciugul aurit

Interlopul irlandez Stephen O'Reilly, din Dublin, a murit pe 20 mai, în urma unui accident rutier. Bărbatul era cunoscut ca un mafiot extrem de violent, având în palmares mai multe condamnări pentru jafuri. Cu toate acestea, apropiații au afirmat că era „un om cu inimă de aur”.

Stephen O'Reilly a fost înmormântat într-un coșciug aurit
Stephen O'Reilly a fost înmormântat într-un coșciug aurit (Foto: captură video)

Stephen O'Reilly a fost îngropat zilele trecute într-un sicriu aurit, pe melodia „Simply The Best”, a celebrei Tina Turner. Coșciugul său a fost cărat de șase bărbați și o femeie.

Fotografiile de la înmormântarea „regească” au devenit virale pe rețelele sociale. Au fost aduse și portrete uriașe ale interlopului, în care apare la bustul gol și cu mușchii încordați. „Adevăratul Pablo. Unicul și inegalabilul Gangster Reilly”, este mesajul scris pe fotografii, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Într-o altă imagine, apare o cutie plină cu praf alb, cel mai probabil cocaină, alături de mesajul: „Fără comentarii”, iar alta îl înfățișează pe un detectiv, care cel mai probabil îl ancheta, ironizat pentru că în cele din urmă nu a reușit să-l bage după gratii.

Stephen O'Reilly a fost un interlop irlandez (foto: X/captura video)
Stephen O'Reilly a fost un interlop irlandez (foto: X/captura video)

Stephen O'Reilly avea legături cu o grupare de crimă organizată

Mafiotul a fost înmormântat la Biserica Our Lady Queen of Peace Church, din Coosan. Zeci de oameni au participat la funeraliile lui, printre care și copii. Rudele i-au adus inclusiv coroane funerare în formă de arme.

Stephen O'Reilly ar fi avut legături strânse cu o grupare notorie de crimă organizată. El urma să apară în fața mai multor instanțe, înainte să moară. Bărbatul era trecut de 30 de ani și avea o fetiță, pe nume Kayleigh, conform presei irlandeze. „Era un individ extrem de violent”, a declarat o sursă pentru Sunday World. „De la o vârstă fragedă, s-a implicat în spargeri în Athlone și în împrejurimi și a fost suspectat că ascundea arme de foc și droguri pentru o bandă criminală notorie din Midlands.”

Potrivit familiei, Stephen O'Reilly a murit pe loc în mașina în care se afla, în urma unei coliziuni frontale: „El este plâns de logodnica lui Aoife, fiica Kayleigh, tatăl Joe, mama Catherine, sora Michaela, Catriona și Shamini, cei mai buni prieteni Mark, Eddie, Fidgy și Shannen și copiii lor, rudele lui și de mulți prieteni”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net