Insula asta poate fi a ta pentru 16 milioane $! Unde se află micuțul colț de rai

Ultima actualizare:

 Insulița East Sister Rock a aparținut unui celebru gastroenterolog din New Jersey, iar acum își caută un cumpărător aventurier, care se află în căutarea vieții bune. Locația are și un preț pe măsură, pe care nu și-l permite oricine: 16,5 milioane de dolari.

Insula East Sister Rock, din Florida, scoasă la vânzare
Insulița se află la 400 m de țărm (Foto: Frank Taylor Real Estate)

Un paradis din largul țărmului Florida Keys a fost scos la vânzare! Când Klaus Meckeler – cunoscut în industria medicală pentru că a fost unul dintre primii doctori americani care au folosit endoscoape specializate în examinarea căilor biliare și pancreatice – a achiziționat impresionanta proprietate la sfârșitul anilor 1970.

Pe atunci, insula era doar un morman de pietre în mijlocul apei. „Tatăl meu a fost un romantic”, a explicat fiul său, Kai Meckeler, despre viziunea regretatului medic pentru Insula East Sister Rock Island. Doctorul a cumpărat-o pentru doar 25.000 de dolari, de la o persoană care dorea să o folosească pentru a crește maimuțe pentru știință.

De-a lungul deceniilor următoare, Klaus Meckeler a transformat insula într-un adevărat rai. A nivelat roca vulcanică, apoi a construit o casă superbă deasupra ei. Ulterior, în 1995, Meckeler a vândut insulița familiei Williford, pentru 750.000 de dolari.

Casă autosustenabilă și heliport

Noii proprietari au făcut completări la East Sister Rock. „A fost visul tatălui meu să-și creeze propria casă autosustenabilă”, a declarat Wesley Williford de la Frank Taylor Real Estate, care este agent imobiliar și e fiul vânzătorului, potrivit tabloidului american The New York Post.

A crescut în Miami, dar familia lui vizita frecvent mica insuliță - situată la 400 de metri de țărm - în weekend și în vacanțe. Tatăl său a dotat proprietatea cu electricitate solară și eoliană (casa era anterior dependentă de un generator electric), a instalat un rezervor de apă, a adăugat un sistem extins de andocare, internet prin satelit și TV, o platformă de aterizare pentru elicopter și diverse îmbunătățiri estetice.

Familia Williford s-a bucurat ani de zile de insula East Sister Rock, pe care a și închiriat-o pe termen scurt, pentru oaspeții care își doreau o experiență aparte. Acum, e timpul să își ia adio de la proprietate și speră să găsească un cumpărător special, care să aprecieze micul lor petic de paradis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net