Prețul ireal de mic pentru o vilă în cea mai frumoasă insulă din Grecia. Are piscină privată și se află chiar lângă mare

Ultima actualizare:

Grecia nu este destinația ideală doar pentru persoanele care aleg să își petreacă vacanțele sau concediile acolo. Această țară reprezintă unul dintre locurile în care ai putea locui până la adânci bătrâneți, căci prețul pentru achiziționarea unei vile cu piscină, situată într-un cartier rezidențial nu este deloc mare.

Prețul ireal de mic pentru o vilă în cea mai frumoasă insulă din Grecia
Prețul ireal de mic pentru o vilă în cea mai frumoasă insulă din Grecia

Vila luxoasă se află localizată în Analipsi, în Heraklion, o suburbie a insulei Creta. Vila cu piscină se află în apropiere de plajă. Prețul ei este asemănător cu cele cu care se vând imobilele românești, însă diferența o face peisajul de vis, frumusețea locurilor și modul în care este construită.

Cât trebuie să plătești dacă vrei să-ți cumperi una dintre cele mai frumoase vile din Grecia

Anunțul locuinței a fost făcute pe site-ul green-agres.gr. și, potrivit informațiilor oferite de proprietar în anunț, vila cu piscină a fost construită într-un complex rezidențial, este semidecomandată și are 57 de metri pătrați. Dispune de două dormitoare și o baie, dar în jurul ei mai sunt alte patru unități.

Cât despre piscină, aceasta este privată, astfel că viitorul cumpărător se va bucura de ea în totalitate, mai ales că dispune și de hidromasaj, plus alte facilități.

Vila are mai multe spații de depozitare, o curte și o verandă superbă, iar prețul pentru a o cumpăra nu este nici mai mult, dar nici mai puțin de 200.000 de euro.

Vila din Grecia care se vinde la suma de 200.000 de euro / foto: Colaj Click! / green-acres.gr
Vila din Grecia care se vinde la suma de 200.000 de euro / foto: Colaj Click! / green-acres.gr

„Această vilă confortabilă de 57 mp, cu 2 dormitoare și o baie, este cu adevărat făcută atât pentru închiriere, cât și pentru locuit permanent, oferind o mulțime de spațiu care vă face să vă simțiți ca acasă din momentul în care intrați.

Bucurați-vă de un plan de podea deschis, un stil minimalist și o bucătărie foarte confortabilă. Amplasat perfect într-un complex închis, cu o piscină privată sărată cu hidromasaj, la distanță de mers pe jos de toate facilitățile disponibile pe tot parcursul anului.

(…) Proprietatea este deja închiriată pentru sezonul de vară din 2023 și există o companie gata să se ocupe de gestionarea completă la cerere”, se arată în anunț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net