Întâmplarea halucinantă prin care a trecut un român în Grecia: „Am zis că poate nu înțeleg eu engleza și i-am cerut să-mi scrie pe o foaie de hârtie ce vrea să-mi spună”

Un turist român a avut parte de o experiență neașteptată și frustrantă în timpul vacanței sale în Thassos, Grecia. 

Toată întâmplarea s-a petrecut în Thassos / foto: Pixabay
Toată întâmplarea s-a petrecut în Thassos / foto: Pixabay

La Aliki Beach, românul și grupul său au decis să închirieze patru șezlonguri și două umbrele, conform prețurilor afișate de 15 euro pentru două șezlonguri și o umbrelă, adică un total de 30 de euro.

Pretenții nejustificate pe plajă

„Salutare! Astăzi la Aliki Beach, am vrut să luăm patru șezlonguri. Totul părea în regulă, scria 15 euro pentru două șezlonguri și o umbrelă, total 30 de euro pentru cât voiam noi.

Când am vrut să plătim, ne-a cerut 100 de euro sub pretextul că trebuie să consumăm de la restaurant de restul. Deși ne-au spus că locurile sunt libere, cu condiția de a consuma de la restaurant în valoare de 30 de euro, când am vrut să plătesc, mi s-a cerut 100 de euro,” a relatat turistul.

În încercarea de a clarifica situația, românul a cerut personalului să-i scrie pe o foaie de hârtie explicația cerințelor lor.

„Am zis că poate nu înțeleg eu engleza și i-am cerut să-mi scrie pe o foaie de hârtie ce vrea să-mi spună. Rezultatul era 100 de euro desenat. Am încercat să le explic că, la prețurile afișate, patru șezlonguri plus două umbrele costă 30 de euro. Nu am avut cum să mă înțeleg cu ei. Poate nu sunt eu pretențios sau zgârcit, dar să dau 100 de euro când prețul afișat era 30 mi s-a părut enorm.”

Frustrat, românul și familia lui au decis să plece

Frustrat de situație, turistul a decis să plece și a concluzionat că, în ciuda publicității plajei, aceasta nu merită efortul.

„Am ales să plecăm. După câtă reclamă se face pentru plaja asta, eu zic că nu merită. Ca idee, plaja de la Eforie Nord, înainte să fie făcută, era mai mare, din punctul meu de vedere. Vacanță plăcută tuturor!” a încheiat românul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
inundatii (4) jpeg
1 student din 3 renunţă la facultate pentru că a ales greșit jpg
avion pexels jpg
image png
image png
executie ceausescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net