Jessica Alba, sexy în costum de baie! A făcut furori pe o plajă din Grecia

Jessica Alba (43 de ani) a fugit în vacanță cu familia, pe insula grecească Mykonos. Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 100 de milioane de dolari, a fost surprinsă de fotoreporteri în timp ce se bălăcea în Marea Egee, alături de fiica sa cea mare, Honor Marie Warren (16 ani).

Jessica Alba are o siluetă de invidiat

Jessica Alba în costum de baie roz, în Mykonos. Iulie 2024
Jessica Alba a purtat un costum de baie roz (Foto: Profimedia)

Cele două s-au îmbrățișat și s-au distrat în apa caldă, duminică. Îmbrăcată într-un costum de baie roz format din două piese, Jessica Alba a stat câteva ore la plajă pe nisipul fierbinte, pentru a se asigura că se bronzează așa cum trebuie în această vacanță.

Superba șatenă a atras toate privirile cu silueta ei impecabilă. Și ceilalți copii ai actriței americane, Haven (12 ani) și Hayes (6 ani), s-au distrat de minune alături de ea și de tatăl lor, Cash Warren (45 de ani) pe plaja privată a resortului Santa Marina. Jessica Alba și partenerul ei de viață s-au căsătorit în 2008.

Jessica Alba și fiica ei Honor, în apă în Mykonos. Iulie 2024
Jessica Alba, alături de fiica ei cea mare, Honor (Foto: Profimedia)

Cum se menține în formă Jessica Alba

Jessica Alba este adepta unui stil de viață sănătos! Ea face sport de câteva ori pe săptămână și include în rutina ei de fitness și exerviții cardio.

Alba are o abordare destul de echilibrată și când vine vorba de dietă. Ea preferă alimentele sănătoase pe bază de plante.

„Patru zile pe săptămână, încerc să mănânc doar mâncăruri pe bază de plante și nu beau deloc alcool”, a spus ea pentru Women’s Health în 2020. „Vineri, sâmbătă și duminică, toate restricțiile sunt oprite. Asta mi se pare moderație.”

Chiar și cea mai bună rutină de antrenament nu poate face minuni termen lung, așa că Alba încearcă să prioritizeze atât dieta, cât și exercițiile fizice.

Sportul doar tonifică. Mă simt mai puternică, dar dieta mea este mult mai importantă dacă încerc să slăbesc. Atunci când vreau să pierd în greutate, nu mănânc gluten, lactate, prăjeli sau alimente procesate. Încerc să țin o dietă săracă în zahăr și carbohidrați și bogată în proteine ​​și legume slabe.”, a mai spus Alba, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net