Jessica Alba și Zac Efron, aventuri în Dubai. Cei doi actori au făcut 6 scurtmetraje pentru promovarea orașului


    Jessica Alba și Zac Efron, la filmări
Jessica Alba și Zac Efron, la filmări

Doi dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, Jessica Alba și Zac Efron, au fost solicitați să facă parte dintr-un proiect care promovează orașul Dubai. Campania este tradusă în 15 limbi și cuprinde 6 scurtmetraje pline de aventură.

S-a lansat o nouă campanie globală - Dubai Presents, care implică două staruri de la Hollywood: Jessica Alba (40 de ani) și Zac Efron (33 de ani), aceasta fiind lansată de Departamentul de Comerț și Turism din Dubai (Dubai Tourism). Campania invită turiștii din toată lumea, căutătorii de experiențe, povestitorii și creatorii să fie parte din imaginea orașului, să își scrie propriul scenariu și să se afișeze în propria aventură teatrală ce folosește drept recuzită locațiile spectaculoase din Dubai.


    Campania cuprinde 6 scurtmetraje pline de adrenalinăfoto: Dubai Presents
Campania cuprinde 6 scurtmetraje pline de adrenalinăfoto: Dubai Presents

Bazându-se pe platforma globală 2019 „A Story Takes Flight”, noua campanie Dubai Presents îi prezintă pe Alba și Efron într-o varietate de ipostaze interesante, organizate într-o serie de trailere, create pentru a promova diversitatea experiențelor și obiectivelor turistice oferite de Dubai, menite să inspire spectatorii să caute locațiile ideale pentru a-și spune propria poveste.

Serie de 6 filme despre Dubai, în regia lui Craig Gillespie

Filmată de regizorul Craig Gillespie, care a fost premiat de Asociația Regizorilor de Film Americani, acest proiect prezintă o serie de șase filme de scurtmetraj în diferite genuri, începând cu genul Spion-action, fiecare film ducând spectatorii într-o călătorie captivantă prin oraș.Primul film din seria Dubai Presents îi pune în lumină pe Alba și Efron în calitate de cuplu de antrenori, care reușesc să introducă publicul în genul clasic de acțiune de spionaj, cu secvențe dramatice de spionaj cu turnuri umoristice. Atrăgând spectatorii într-o călătorie prin destinații emblematice precum Burj Al Arab, Jumeirah Al Naseem și restaurantul Pierchic de peste apă, filmul explorează cartierul sofisticat Jumeirah din Dubai, apoi transpune publicul în peisajul deșertic, spre Hatta, capitala aventurii din Dubai.

Aici se găsesc peisaje de nisip și se pot face o multitudine de activități, inclusiv drumeții, ciclism și caiac. Campania este tradusă în lansată în mai mult de 15 limbi și va fi lansată pe piețele internaționale pe parcursul anului 2021, prin intermediul mai multor platforme, inclusiv TV, OOH, OTT, cinema, digital și social.

Ce spune Jessica Alba despre această experianță

„Posibilitatea de a interpreta mai multe personaje în diferite genuri cinematografice în cadrul acestui proiect mi-a dat ocazia să văd orașul în moduri pe care nu mi le-aș fi imaginat. Într-un moment îmi croiam drum prin bazarul de condimente din Dubaiul Vechi, iar în următorul mă aflam la ultimul etaj al iconicului Burj Al Arab, executând propria mea secvență de cascadorie pentru o scenă de acțiune. Orașul Dubai are extrem de multe de oferit - de la locații frumoase până la mâncare uimitoare și o energie pe măsură. M-a captivat din toate privințele”, a spus Jessica Alba, actrița de renume internațional, autoare și fondatoare a The Honest Company.


    Zac Efron
Zac Efron

Zac Efron: “Dubai nu m-a dezamăgit”

„Am mai vizitat Dubai și în trecut, dar nu am putut niciodată să apreciez cu adevărat orașul la valoarea sa reală. În ciuda călătoriilor frecvente pe care le fac, rareori am timp și posibilitatea de a explora cu adevărat și de a mă bucura de atracțiile unui oraș. Deșertul a reprezentat elementul special pentru mine - un peisaj atât de liniștit, calm și aparte de orice am văzut vreodată. Oamenii din Dubai au fost incredibil de calzi și ospitalieri și m-au invitat să mă bucur de cultura alături de ei. Îmi place ideea de a descoperiri și explora locuri, iar Dubai nu m-a dezamăgit”, a spus si Zac Efron.

Din culise. Filmările au avut loc pe parcursul a 5 zile

Urmând protocoalele stricte Covid-19, filmările au avut loc pe o perioadă de cinci zile, cu o distribuție diversă și o echipă de peste 180 de persoane reprezentative pentru 27 de naționalități - implicând în acest proiect de la talente și regizori celebri, producție premiată și echipe creative la un echipaj de filmare de talie mondială, Dubai Presents evocă spiritul creator al unui oraș cosmopolit înrădăcinat în multiculturalism. “Cel mai interesant aspect al acestui proiect a fost posibilitatea de a folosi arta cinematografică pentru a prezenta cât de dinamic și divers poate fi orașul Dubai. Pentru unii, acesta este întruchiparea unei aventuri de lux de neegalat, în timp ce pentru alții poate reprezenta o evadare romantică cu ciudățenii și nostalgie sau o călătorie revelatoare spre descoperirea culturii și a patrimoniului locale. Versatilitatea actorilor Zac și Jessica, combinată cu fundalurile dramatice și o echipă multiculturală, a avut ca rezultat o serie de filme spectaculoase, pe care suntem extrem de încântați să le împărtășim cu publicul larg” a spus regizorul Craig Gillespie.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg