Ireal! Cât au plătit doi tineri, în Grecia, pentru 2 băuturi: „Înșelătorie totală”

Un cuplu a plătit o sumă impresionantă pentru două băuturi pe o insulă grecească renumită, atracție populară printre turiștii români, mai ales cei dispuși să cheltuiască fără rețineri pentru distracție.

Mykonos este o destinație turistică foarte iubită de români / foto: Pixabay
Mykonos este o destinație turistică foarte iubită de români / foto: Pixabay

Doi tineri care au vizitat recent această destinație au fost dezamăgiți de prețurile exorbitante, experiența lor fiind relatată într-o recenzie pe Tripadvisor, în care turista a povestit ce li s-a întâmplat în Mykonos.

Distracția din  Mykonos i-a costat foarte mult pe cei doi turiști

Aceștia au fost nevoiți să achite o sumă uriașă la un bar situat pe o plajă cunoscută din Grecia, suma ridicându-se la aproximativ 700 de lire sterline pentru doar două băuturi – o taxă considerată exagerată, potrivit The Independent. 

Cuplul a rămas șocat, descriind situația drept o „înșelătorie totală”, și a sfătuit alți turiști să verifice întotdeauna chitanțele și să fie atenți la posibilele suprataxări.

În recenzia lor, au detaliat că au comandat două băuturi care inițial păreau să coste 51 de euro fiecare, dar s-au trezit ulterior cu o taxă de 876 de dolari în contul bancar.

„Am comandat 2 băuturi pe care le-am văzut ulterior că au fost 51 de euro fiecare. Apoi ne-am întors în State și aveam o taxă de 876 USD în contul nostru. Pentru 2 băuturi!!!”, a mai scris cuplul.

Cei doi îi avertizează pe turiști să fie extrem de precauți când aleg localurile din vacanță și le recomandă să evite acest bar din Mykonos.

În prezent, ei contestă suma exorbitantă de aproape 700 de lire sterline, argumentând că nu au primit niciodată o copie fizică a chitanței pentru consum.

Cum a reacționat manageru localului

În replică, managerul localului din Mykonos, Dimitrios Kalamaras, a reacționat rapid la nemulțumirile turiștilor, oferind o altă perspectivă asupra incidentului.

Acesta a subliniat că șezlongurile sunt închiriate cu un consum minim obligatoriu și a încurajat vizitatorii să consulte meniurile afișate la intrarea în local.

Kalamaras a adăugat că toate prețurile sunt prezentate clar pe tabelele de lângă intrare, pentru a informa clienții despre costuri înainte de a comanda. Localul este descris de către manager ca „o saga modernă de hedonism și răsfăț”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ADIDDB cercetare dezvoltare inovare testare drone 11 result webp
cana cafe istock jpg
casa le fin california jpg
profimedia 0909336792 jpg
Legume fermier FOTO Shutterstock
dunarea viitura budapesta jpg
portulaca detaliu capsula imatura cu seminte jpg
drumul ursilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net