Ireal! O femeie a făcut un tort Wednesday. Cum arată prăjitura de dimensiuni reale care a înnebunit TikTokul

Serialul Wednesday de pe Netflix a stârnit valuri de aprecieri în rândul oamenilor din întreaga lume. Jenna Ortega, atât de iubită în rolul personajului principal este admirată, în prezent, de toată lumea.

Cei mai iscusiți artiști s-au străduit să o reproducă pe Wednesday Addams în operele lor: picturi de tot felul, melodii, portrete din cuburi rubik, dar și torturi în dimensiuni reale. Un artist specialist în arta cofetăriei a realizat un tort în dimensiuni reale, absolut superb. 

Este vorba despre cofetara Lara, cea care realizează prăjituri spectaculoase, cu diverse personaje: de la câini, la regina Elisabeta a II-a, personaje de desene animate și multe altele.

Cum arată tortul Wednesday în mărime naturală

Lara a postat pe contul ei de TikTok un clip video cu momentele în care a realizat tortul Wednesday în mărime naturală, iar acesta a adunat aproape 500.000 de aprecieri. Pentru că munca a fost extrem de grea, Lara a trebuit să își asume faptul că prăjitura-fenomen nu va fi gata într-o singură zi. A copt blaturi peste blaturi, a făcut tot felul de creme, însă cea mai grea parte a fost, bineînțeles, asamblarea tuturor pieselor, aplicarea marțipanului pe deasupra, dar și pictarea acestuia. 

Internauții au apreciat munca ei, iar tortul Wednesday în mărime naturală a devenit viral pe TikTok, mai ales prin prisma faptului că e atât de realist. 

Lara a înfățișat-o pe Wednesday cum nu se poate mai bine și s-a ghidat, în munca ei, după fotografia celebră în care Wednesday Addams poartă o rochie neagră, cu guler, părul prins în 2 codițe, evident și celebrul machiaj „mai mult moartă decât vie”.

Într-unul dintre tiktokurile sale, Lara a dezvăluit că a petrecut șase ore lucrând la capul lui Wednesday, înainte de a-l scăpa pe jos. Pentru că s-a întâmplat asta, cofetara a trebuit să o ia de la capăt! 

Citește și - Victor Dorobanțu a dezvăluit secretul! Cât trebuia să stea la machiaj pentru personajul Thing din „Wednesday”

Criticată de internauți că face risipă

Cei mai mulți oameni au fost impresionați de încercarea ei, iar un fan a numit-o „un talent uimitor”.

„Oh, Doamne! Este incredibil de bună și are atât de mult talent, timp și culoare în ea. Bravo /  Arată fantastic! Îmi place să-ți urmăresc prăjiturile...ai multă răbdare. Fabuloasă treabă”, au spus internauții, fascinați de munca ei. 

Cu toate acestea, creatoarea tortului a fost criticată de mulți utilizatori care au fost îngroziți de risipă. În timp ce Lara își sculptează prăjiturile, ea lasă să cadă excesul de tort pe podeaua murdară, ceea ce înseamnă că resturile nu pot fi mâncate.

„Fă-o pe masă ca să se poată vinde și bucățile de tort rămase, în recipiente mici, ce risipă! Ar trebui să te gândești și la cei are nu au ce mânca, în loc să arunci tot ce nu-ți mai trebuie... / De ce nu păstrezi bucățile de tort rămase? Cu puțină imaginație, pot fi transformate în prăjituri și cumpărate și consumate de alți oameni. Cred că era mai ok dacă nu le aruncai...” au comentat internauții, supărați pe faptul că Lara alege să arunce bucățile de prăjituri care sunt în plus. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg