Îți vine să crezi că acestea nu sunt fructe, ci săpunuri? Ce inventivă este această femeie!

„Arta săpunului” a evoluat semnificativ în ultimii ani și am văzut mulți artiști care fac săpunuri ultra-realiste în formă de tot felul de obiecte diferite. Julia Popova este una dintre ele, iar săpunurile ei prind contur din tot felul de mâncăruri gustoase – deserturi, fructe, alimente și chiar sticle de băuturi alcoolice.

Julia Popova creează săpun în diferite modele (foto: Instagram)
Julia Popova creează săpun în diferite modele (foto: Instagram)

În urmă cu nouă ani, Julia Popova din Sankt Petersburg, Rusia, a început să producă săpun pentru a le oferi cadou pentru familie și prieteni. Dar, deoarece a primit un feedback pozitiv s-a gândit să-și arate creațiile pe rețelele sociale, unde a început să primească multe comenzi. Așa a luat naștere brandul OmNon Soap.

La început, ea crea modele din săpun cumpărat – îl topea și îl modela în formele dorite – dar pe măsură ce s-a implicat mai mult în procesul de creație și devenind mult mai inspirată, ea a început să cumpere ingredientele de bază și apoi să-și facă propriul săpun. Și asta nu este tot.

Nu miros ca săpunurile obișnuite

Interesant este că modelele pe care Julia le creează nu doar că arată uimitor, dar au și miros specific. În locul parfumurilor obișnuite de săpun, cum ar fi lavanda, iasomia sau alte arome florale, ea preferă aromele de desert - precum vanilia și căpșunile, sau rodie pentru modelele de alcool, deoarece seamănă cu whisky-ul sau romul. Iar în ceea ce privește modelele pe care le creează în formă de pește, ele miros a lămâie.

Unele persoane care folosesc creațiile Juliei, fie le colectează, fie le folosesc ca și decorațiuni, deoarece nu se încumetă să le distrugă folosindu-le în timp ce se spală pe mâini, potrivit OddityCentral. Și îi putem înțelege, modelele Juliei arată de-a dreptul delicios!

Chiar dacă face asta de ani buni, Julia Popova nu are momentan o pagină oficială a brandului ei OmNon Soup și a ales să își vândă produsele pe rețelele ei de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
calendar ortodox 2021 3 iunie sfantul mucenic luchilian png
Alexandru Ioan Cuza
Luna pamant astronaut spatiu FOTO Shutterstock jpg
politie jpg
masina, viteza freepik jpg