Kate Middleton a strălucit în lumina reflectoarelor într-o ținută violet, în timp ce a susținut un discurs extrem de important

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Miercuri, 15 noiembrie, Kate Middleton, cunoscută ca Prințesa de Wales, a captivat atenția publicului cu o apariție elegantă și un discurs emoționant la Simpozionul Național Shaping Us de la Muzeul de Design din Londra.

Kate Middleton. Foto: Profimedia.
Kate Middleton. Foto: Profimedia.

Îmbrăcată într-un costum violet semnat de designerul Emilia Wickstead, Prințesa a susținut ceea ce a fost denumit "cel mai important discurs din viața ei". Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Centrul Fundației Regale și a adus în prim-plan o pledoarie pentru schimbarea globală în educația copiilor și dezvoltarea competențelor sociale și emoționale.

Kate a strălucit în lumina reflectoarelor

Pentru această ocazie deosebită, Kate Middleton a ales un costum violet format din sacou și pantaloni, o creație semnată de talentata designeră Emilia Wickstead. Prințesa de Wales a accesorizat ținuta cu pantofi negri, un machiaj discret și o coafură lejeră, cu părul aranjat pe spate. Cu o prezență grațioasă, Kate a strălucit în lumina reflectoarelor, evidențiind nu doar eleganța sa, ci și angajamentul său pentru cauzele sociale.

Discursul pentru o schimbare globală

În cadrul evenimentului, Kate Middleton a prezentat un manifest pentru o schimbare globală în privința competențelor sociale și emoționale ale copiilor, necesare pentru a-i pregăti pentru viața adultă. Subliniind importanța copilăriei timpurii, Prințesa de Wales a explicat că se concentrează asupra acestui subiect pentru a face o diferență pozitivă și pentru a sprijini cei mai vulnerabili membri ai societății.

Ambițiile pentru campania Shaping Us:

În discursul său, Kate Middleton și-a exprimat ambițiile pentru campania Shaping Us, evidențiind necesitatea recunoașterii și abordării cauzelor profunde ale provocărilor sociale actuale. Ea a îndemnat la colaborare pentru găsirea unor răspunsuri mai bune și pentru construirea unei lumi mai sănătoase.

Schimbarea începe cu copilul din fiecare adult

În încheierea discursului său istoric, Kate Middleton a subliniat importanța construirii unei societăți care vede copilul din fiecare adult și adultul din fiecare copil. Prin aceasta, ea a evidențiat necesitatea unei schimbări pozitive în atitudinea față de creșterea noii generații și susținerea acordată acestora.

Evenimentul Shaping Us National Symposium

Discursul remarcabil al Prințesei de Wales a deschis evenimentul Shaping Us National Symposium, găzduit de Centrul Fundației Regale. Symposium-ul va continua cu discuții susținute de lideri de opinie, evidențiind argumentele științifice, economice și umane pentru prioritatea acordată copilăriei timpurii și dezvoltării sociale și emoționale.

În concluzie, Kate Middleton nu doar că a strălucit într-un costum violet elegant, ci și-a adus contribuția la o cauză importantă, pledând pentru o schimbare globală în educația copiilor și dezvoltarea lor armonioasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net