La ce folosește, de fapt, gaura misterioasă din frigider. Multă lume nu știe ce rol are acest loc secret

Cu siguranță, de-a lungul timpului, mulți s-au întrebat ce rol are acea gaură din frigider. Ca și în cazul altor lucruri, deși pare ceva inutil sau ciudat, în realitate, au un rol foarte important. O influenceriță din Marea Britanie a dezvăluit secretul pe care multe persoane nici măcar nu îl bănuiau.

Gaura misterioasă din frigider. Multă lume nu știe de acest loc secret
Gaura misterioasă din frigider. Multă lume nu știe de acest loc secret

Rolul găurii din frigider

O faimoasă influenceriță de origine britanică a decis să facă lumină în privința unei găuri de scurgere care se află în orice frigider. Deși este un detaliu pe care mulți l-au ignorat, se pare că are un rol extrem de important. Prin intermediul unui clip video, Chloe a explicat ce semnifică gaura din frigider situată pe peretele din spatele interior al aparatului electrocasnic.

Se pare că acest mic orificiu are legătură cu buna funcționare a frigiderului. Astfel, în cazul în care este neglijat, gaura se poate aglomera cu resturi de mâncare, bălți de apă și tot felul de particule care vor duce la mirosuri neplăcute, iar frigiderul se va strica. Atunci când se formează condens, vaporii de apă se vor scurge treptat de pe acel perete, fix în această gaură. Prin urmare, atunci când acest orificiu este blocat, apa nu se curge corect, drept pentru care se vor forma bălți de apă.

Gaura din frigider. Foto: captură Tik Tok
Gaura din frigider. Foto: captură Tik Tok

„Nu pot fi singura persoană care nu știa că trebuie să cureți această gaură din frigider. Am avut bălți de apă în acest loc timp de săptămâni întregi. Este din cauza acestei mici găuri. Condensul se scurge în jos și se umple cu fel de fel de resturi și murdărie”, a explicat Chloe, pe TikTok.

Chloe le-a mai spus internauților și cum poate fi curățată această gaură din frigider. Se pare că puteți folosi un bețișor de ureche sau o souție dezinfectantă pentru a igieniza irigatorul înghețat și pentru a îndepărta mirosurile neplăcute. De asemenea, orificiul de dimensiunea unei alune mai poate fi curățat cu o linguriță de bicarbonat de sodiu și 2 căni de apă caldă, pe care le vei turna cu ajutorul unei seringi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
interviu de angajare jpeg
bani pixabay jpg
pepeni de dabuleni jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (8) jpg
Thailanda pixabay jpg
Orez cu legume  Sursa foto shutterstock 2134519827 jpg
image png
2 salata de vinete jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net