VIDEO. O femeie a găsit un șarpe veninos în frigiderul ei. ”Era mare, negru cu burta roșie”

O femeie a avut parte de șocul vieții ei când a descoperit în frigiderul din locuință un șarpe mare și negru. Era ascuns în rezervorul cu apă. La sfatul vecinilor, proprietarii au apelat la un specialist în prinderea șerpilor. Acesta a reușit să îl extragă cu foarte mare prudență pentru că reptila era și veninoasă, relatează Science Alert.

image

Șarpele avea o lungime de 80 de centimetri

Gail Auricht, femeia care a făcut această descoperire în frigiderul din curtea casei ei din Adelaide Hills, Australia a reușit să își păstreze calcul, deși la vederea reptilei în frigider șocul a fost extrem de mare.

Femeia a descoperit intrusul, cu o lungime de aproximativ 80 de centimetri, pe 13 ianuarie, în frigiderul din curtea casei ei din Adelaide Hills.

Și-a chemat în ajutor vecinii, iar aceștia au contactat un specialist în prinderea șerpilor pentru a îndepărta în siguranță periculoasa reptilă.

Un alt șarpe din aceeași specie, descoperit într-o mașină de pompieri

Cel mai probabil, șarpele încerca să se răcorească, având în vedere temperaturile ridicate din Australia, și a rămas blocat în dozator.

Nu este singurul caz de acest fel. Tot în Australia, săptămâna aceasta, un șarpe din aceeași specie a fost văzut ascunzându-se sub automatul de cafea al unui restaurant.

În aceeași zi în care șarpele a intrat în dozatorul de apă al lui Gail, un altul a reușit să se strecoare într-o mașină de pompieri. Un șofer care circula în spatele mașinii a văzut reptila cum atârna de portbagajul mașinii și a fotografiat-o.

image

Șerpii negri cu burtă roșie (Pseudechis porphyriacus), cunoscuți pentru spatele lor negru și strălucitor și pentru burta lor neobișnuită, strălucitoare, sunt întâlniți frecvent pe coasta de est a Australiei.

Această specie este veninoasă, pot fi extrem de periculoși, dar se crede că nu este agresivă și rareori mușcă dacă nu este provocată.

Veninul său poate provoca simptome cum ar fi sângerare și umflături, dureri de cap, dureri abdominale, greață, vărsături, diaree și slăbiciune musculară.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net