O nouă specialitate: pizza cu carne de șarpe. Unul dintre cele mai cunoscute restaurante din lume a introdus preparatul în meniu

Cei care s-au săturat de gusturile obișnuite din bucătărie și își doresc ceva cu totul nou, au la dispoziție un produs inedit, în Hong Kong! Mai precis, este vorba despre pizza cu bucăți din carne tocată de... șarpe! Acest produs surprinzător a fost introdus în meniu de către una dintre cele mai celebre companii americane!

Pizza Hut a introdus produsul în meniu / foto: pizzahut.com.hk
Pizza Hut a introdus produsul în meniu / foto: pizzahut.com.hk

Odată și odată, cu toții ajungem să ne plictisim de mâncărurile pe care le gătim în mod obișnuit. Ei bine, pentru cei care s-au săturat de gusturile de până acum și își doresc ceva cu totul nou există un produs inedit, în Hong Kong! Mai precis, este vorba despre pizza cu bucăți din carne tocată de... șarpe! Acest produs surprinzător a fost introdus în meniu de către una dintre cele mai celebre companii americane: Pizza Hut!

Se pare că pizza specială a fost concepută în colaborare cu un restaurant vechi de 100 de ani, pentru a putea combina eficient carnea de șarpe cu ingredientele obișnuite din pizza modernă. Iar dacă sunteți curioși ce mai conține acest preparat, ei bine, este doar o pizza obișnuită! Mai precis, are și ciuperci negre, cât și șuncă uscată chinezească.

Pizza cu șarpe în Hong Kong

Se pare că acest produs a fost introdus cu intenția de a populariza și mai mult compania americană Pizza Hut în zonă, de aceea se folosesc ingrediente tradiționale chinezești pentru această pizza specială. În China există diverse credințe populare, în jurul consumului cărnii de șarpe. De exemplu, se spune că aceasta ar avea diferite proprietăți medicinale, cum ar fi îmbunătățirea sănătății pielii, cât și încălzirea organismului.

Desigur, China nu este singura țară din estul Asiei unde carnea de șarpe se bucură de popularitate. În locuri precum Vietnam, sau Thailanda, șarpele este extrem de apreciat pentru gustul său, iar mulți oameni cresc șerpi speciali pentru consum. Așa că oricine este în căutarea unei pizza de neuitat, Pizza Hut din Hong Kong oferă un produs cu totul special!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net