Gest impresionat al Regelui Charles al III-lea. A dezvelit statuile de bronz ale părinților săi răposați

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Sculpturile de bronz ale părinților regelui Charles al III-lea au fost dezvelite. Majestatea sa, în vârstă de 74 de ani, s-a ocupat de acest lucru, împreună cu Regina. Totul s-a întâmplat într-un omagiu extrem de emoționant. Statuile Elisabetei și ale Prințului Phillip au fost proiectate de Poppy Field, un savant de la Queen Elizabeth Scholarship Trust, scrie adevărul.ro.

Regele Charles al III-a Foto: Inquam Photos Alex Nicodim
Regele Charles al III-a Foto: Inquam Photos Alex Nicodim

Eveniment emoționant de dezvelire la Royal Albert Hall

Muzicieni precum Mica Paris și Calum Scott au cântat la evenimentul găzduit de prezentatoarea Claire Balding. De asemenea, a avut loc o apariție a Fanfarei Regimentului Regimentului Regal al Forțelor Aeriene și a Fanfarei Regimentului Regal al Infanteriei Marine.

Statuile regretatei Regine și ale Prințului Philip au fost comandate ca parte a celei de-a 150-a aniversări a Sălii în 2021 și se află în Pridvorul de Sud.

Prințesa Elisabeta l-a născut pe Charles al III-a la 22 de ani

Prințul Charles Charles Philip Arthur George de Edinburgh s-a născut la 14 noiembrie 1948 la Palatul Buckingham. La acea vreme rege în Marea Britanie era bunicul său George VI, iar mama sa, Prințesa Elisabeta, care avea 22 de ani, era următoarea în linia de succesiune a tronului. Era primul născut al Prințesei Elisabeta și a soțului ei, Philip, duce de Edinburgh. Are 3 frați: Anne—născută în 1950, Andrew—născut în 1960 și Edward—născut în 1964.   

Există mărturii că părinții nu i-au văzut primi pași ai acestuia 

Regele Charles al III-lea nu a avut la începutul vieții sale parte de grija părinților. Când l-a născut, Elisabeta era o tânără prințesă care a trebuit să i le alăture soțului său la postul naval din Malta, în 1949. Micul Charles nu avea atunci decât un an și a fost lăsat în grija bunicilor săi la Sandringham. De-a lungul timpului au apărut mărturii care arată că părinții săi nu i-au văzut nici măcar primii pași. Au urmat alte călătorii în străinătate, în succesiune rapidă. Primul cuvânt al viitorului rege a fost „Nana”, adresat bonei sale, pe care a văzut-o mai mult decât orice altă persoană.

Citește întreaga știre pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net