Nostradamus, profeție cutremurătoare despre regele Charles al III-lea. Ce mesaj a transmis despre monarhul Marii Britanii

Ultima actualizare:

Un tip brazilian care se autointitulează „Nostradamus cel nou” susține că regele Charles nu va avea o domnie fericită și glorioasă ca cea a regretatei sale mame, Regina Elisabeta a II-a, scriu cei de la dailystar.co.uk.

Un clarvăzător spune că, Charles nu va avea o domnie fericită și glorioasă. Foto: Click.
Un clarvăzător spune că, Charles nu va avea o domnie fericită și glorioasă. Foto: Click.

Domnia regelui Carol va duce la „dezamăgire și deziluzie”

Un tip numit „Nostradamus cel nou” a povestit cum domnia regelui Carol al III-lea va duce la „dezamăgire și deziluzie”.

Clarvăzătorul brazilian Athos Salomé, care susține că predicțiile sale cuprinzătoare provin din studiul ocultismului, aplicațiilor matematice și calculelor, și se bazează pe disciplina antică Kabballah, a vorbit exclusiv cu Daily Star despre modul în care vede domnia regelui Charles. 

El trăiește scufundat în lumea lui și acest lucru va duce doar la dezamăgire și deziluzie. În ciuda acestui fapt, nimic nu este pierdut și este posibil să recupereze echilibrul, seninătatea și încrederea pe viitor, dar acest lucru presupune asumarea responsabilității și reacții mature în fața provocărilor” susține clarvăzătorul brazilian. 

Regele poate avea totuși succes

Acesta însă a ținut să precizeze faptul că regele poate avea, totuși, succes. „Cu siguranță, poate avea succes, cu condiția să existe perseverență, performanță individuală, colaborare eficientă cu echipa și capacitatea de a gestiona eficient timpul și sarcinile atribuite.Aceasta este o perioadă dificilă pentru Charles al III-lea, care necesită determinare, flexibilitate și luarea de decizii”.

Afirmațiile lui se potrivesc cu ceea ce a susținut John Hughes anul trecut, când a spus că regele va abdica în termen de șapte ani.

Salomé l-a lăudat pe tatăl prinților William și Harry, în vârstă de 74 de ani, și capacitatea sa de a „atrage” oamenii din jurul său.

El a explicat: „Charles este o persoană strategică, perspicace și inteligentă. Comportamentul lui discret atrage oamenii din jurul lui datorită capacității sale de a-și demonstra propriile capacități. Este pasionat de a construi, de a avea și de a deține, iar energia lui radiază pasiune și intensitate ascunsă", a mai spus clarvăzătorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net