Regele Charles, un pretențios din cale-afară. Ce îi roagă pe valeți să facă pentru el în fiecare dimineață

#Casa Regală a Marii Britanii

Probabil nimeni nu se îndoiește de faptul că regele Charles trăiește înconjurat de lux, cât și de o mulțime de angajați care au grijă de toate aspectele vieții sale, de la mese, până la curățenie. Însă, chiar și pentru standardele unui monarh, suveranul englez are unele cerințe care au surprins atât pe cei din jurul lui, cât și publicul larg. Află alături de Click! despre ce este vorba.

Regele Charles își pune valeții să îi stoarcă pasta de dinți
Regele Charles își pune valeții să îi stoarcă pasta de dinți

Când vine vorba despre casa regală a Marii Britanii, probabil că niciunul dintre noi nu se îndoiește de luxul fără margini de care se bucură membrii acestei familii, în viața de zi cu zi. Doar regele Charles, de exemplu, are o avere estimată undeva în jurul sumei de 478 de milioane de lire. Iar noul suveran englez nu pretinde deloc a fi un străin de beneficiile vieții regale. Încă de când era prinț, el avea o mulțime de oamenii în jurul său, însărcinați cu diverse obiective.

De exemplu, unii valeți trebuiau să se asigure că șireturile de la pantofii săi sunt călcate cu fierul de călcat, ori ca dopul de la baie să fie, mereu, într-o anumită poziție. Nu degeaba a reușit Charles să își câștige titlul de „Prinț răsfățat”, printre angajații de la Clarence House, unde a avut reședința.  

Charles își pune valeții să îi stoarcă pasta de dinți, în fiecare dimineață

Paul Burell, fostul majordom al prințesei Diana, a dezvăluit mai multe detalii interesante din viața familiei regale, care au stârnit curiozitatea publicului. De exemplu, o cerință care, mai mult ca sigur, pare extrem de bizară pentru majoritatea dintre noi, ține de tabietul pe care regele Charles îl are atunci când se spală pe dinți. Se pare că suveranul își pune valeții să îi stoarcă un centimetru de pastă de dinți, în fiecare dimineață.

Chiar și printre cerințele speciale ale familiei regale, ori chiar și ale celebrităților în general, storsul pastei de dinți de către valeți, probabil că poate fi încoronată drept cea mai bizară dorință.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net