Detaliul uimitor despre Regele Charles și Prințesa Diana. Ce grad de rudenie exista între cei doi

#Casa Regală a Marii Britanii

La finalul acestei luni se vor comemora 26 de la dispariția tragică a Prințesei Diana, însă interesul publicului pentru viața acesteia rămâne la fel de intens, chiar și acum. Iar o curiozitate care, cu siguranță, va suna bizar pentru mulți dintre noi are legătură mariajul ei cu Regele Charles, la acea vreme, Prinț de Wales. Mai precis, cei doi erau veri!

Cei doi erau veri îndepărtați / foto: Getty Images
Cei doi erau veri îndepărtați / foto: Getty Images

Fix la finalul acestei luni, pe data de 31 august, se vor comemora 26 de ani de la dispariția tragică a Prințesei Diana, însă interesul publicului pentru viața acesteia rămâne la fel de puternic ca întotdeauna! „Lady D”, cum era poreclită, a fost una dintre cele mai populare personalități din Familia Regală, fiind depășită doar de către însăși Regina Elisabeta a II-a. Din păcate, viața acesteia are un final trist, în anul 1997.

Ei bine, chiar și după atât de mulți ani de la dispariția ei, publicul încă dorește să afle cât mai multe despre fosta prințesă. Iar un detaliu știut doar de foarte puțină lume, chiar și în Marea Britanie, este acela că Diana și Charles erau rude! Da, în ciuda faptului că erau căsătoriți, cei doi erau, de fapt, verișori! Însă, înainte de a reacționa prea dur la o asemenea veste care sună, într-adevăr, extrem de bizară, trebuie să menționăm faptul că gradul de rudenie dintre cei doi era unul foarte îndepărtat!

Prințesa Diana și Charles erau verișori

În ciuda faptului că cei doi erau, practic, rude, relația dintre Diana și Charles era mult prea îndepărtată pentru a pune piedică mariajului. Mai precis, cei doi erau verișori de gradul 16, ambii find descendenți ai regelui Henry al VII-lea, care a fost pe tronul Angliei tocmai în secolul XVI.

Charles și Diana s-au căsătorit în anul 1981, însă au ales să pornească pe drumuri diferite după mai bine de un deceniu împreună, în 1992. Oficial, cei doi au divorțat de abia în 1996, cu doar un an înainte ca Prințesa Diana să sfârșească tragic, într-un accident de mașină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net