Moștenitorii neștiuți ai Prințesei Diana. Nu multă lume a auzit de existența lor

După cum știm, mai există încă monarhii în mai multe locuri de pe glob, inclusiv în Europa. Însă, cu siguranță că nu există vreo familie regală în întreaga lume care a reușit să stârnească interesul întregii lumi, la fel precum cea din Anglia. Iar prințesa Diana a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai fascinante nume ale casei regale. Află alături de Click! care sunt moștenitorii lui Lady Di.

Prințesa Diana are mult mai mulți moștenitori, în afară de cei 2 fii ai ei / foto: Getty Images
Prințesa Diana are mult mai mulți moștenitori, în afară de cei 2 fii ai ei / foto: Getty Images

Deja fiecare dintre noi știe că, de-a lungul globului, există mai multe țări în care monarhia este încă sistemul politic care conduce destinul popoarelor din acele teritorii.

De la Spania, la Arabia Saudită și până la Japonia, putem numi o mulțime de locuri unde regii încă se află la conducerea statului. Însă, fără doar și poate, nu există vreo casă regală de-a lungul globului care a fascinat lumea întreagă, la fel de mult precum cea din Anglia. De la îndrăgita regină Elisabeta a II-a, la problemele prințului Harry, această familie a captat atenția lumii și pare să rămână la fel de populară, pentru o vreme îndelungată.

Moștenitorii prințesei Diana despre care nu multă lume știe

Fratele Dianei, Charles Spencer, are 7 copii
Fratele Dianei, Charles Spencer, are 7 copii

Însă, chiar și în cadrul acestei familii atât de faimoase, există unele nume care se desprind drept mult mai îndrăgite și cunoscute, de către publicul larg. Iar prințesa Diana este, cu siguranță, un astfel de nume! Însă, ați fost vreodată curioși ce moștenitori are aceasta? Pentru că, potrivit informațiilor celor de la okmagazine.ro, este vorba despre mult mai multe nume decât cei 2 fii ai acesteia!

Ei bine, conform sursei citate, numele de fată al Dianei, Spencer, este dus mai departe de către mai mulți nepoți și nepoate, de la cei 3 frați ai Dianei, Charles, Jane și Sarah. De exemplu, Charles, fratele mai mic al Dianei, are 7 copii, el având titlul de al 9-lea Earl Spencer.

Sora mai mare a Dianei are și ea 3 copii. Dintre aceștia, Emily, în vârstă de 40 de ani, a reușit să învingă în lupta cu o formă rară de cancer a coloanei vertebrale. În anul 2012, ea s-a căsătorit, fiind mama a 2 copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net