Leacuri mănăstireşti pentru fiere
Ai probleme cu pietrele la rinichi şi cu fierea? Nu te speria. În timp, aceste afecţiuni pot fi tratate sau cel puţin ameliorate. Iată care sunt cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere, care îţi pot veni în ajutor.
Profitaţi cu încredere de cele mai vechi şi cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere!
În scop terapeutic, se foloseşte doar tămâia naturală, albă sau fără culoare, pe care o puteţi procura de la magazinele bisericeşti sau de la mănăstiri. Aceasta are o multitudine de proprietăţi medicinale, fiind renumită îndeosebi pentru eliminarea pietrelor la rinichi şi pentru fiere. Tămâia constituie, în mod cert, unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere. În plus, tâmîia are marele dar de a dizolva pietrele de la rinichi, fără efecte secundare.
Leacuri mănăstireşti pentru fiere – uleiul de măsline
Cura cu tâmăie şi ulei de măsline poate dura 23 de zile. Tratamentul se ia dimineaţa, pe stomacul gol. Bobiţa de tămâie (care poate fi învelită în miez de pâine, pentru a fi mai bine ingerată) trebuie pusă direct pe limbă, fără să atingă dinţii. Apoi se înghite uleiul de măsline. Imediat după aceea, nu se mai înghite nimic, timp de o jumătate de oră. Acesta constituie unul dintre cele mai importante leacuri mănăstireşti pentru fiere. Merită să încercaţi!
Leacuri mănăstireşti pentru fiere. Schemă de tratament
Scăpaţi acum de pietrele la rinichi şi la fiere cu cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere!
În fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, veţi urma tratamentul cu tămâie şi ulei de măsline.În prima zi se ia un bob de tămâie şi o lingură cu ulei de măsline. În cea de-a doua se iau două bobiţe şi o lingură cu ulei măsline. Din ziua a treia se iau trei bobiţe de tămâie şi o lingură cu ulei de măsline, apoi patru, cinci, şase... până în ziua a 12-a, când se consumă 12 bobiţe şi trei linguri cu ulei. După 12 zile se continuă tratamentul în ordine descrescătoare: în ziua 13 se iau 11 bobiţe şi trei linguri. În ziua 14 - 10 bobiţe şi două-trei linguri, apoi nouă, opt, şapte... până în ziua 21. Prin urmare, trebuie să profitaţi de aceste leacuri mănăstireşti pentru fiere! Vă veţi simţi mult mai bine!După această cură se face pauză de o zi, apoi se beau timp de trei zile câte două căni cu ceai de pelin pe zi (una dimineaţa şi una seara). După pauza de o zi, pe lângă ceaiul de pelin, mai beţi şi o cană cu suc de lămâie, la fiecare masă de prânz. Acesta se numără, cu siguranţă, printre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere.