Locul din România unde șoferii spun că au văzut o fantomă! Aici se petrec numeroase accidente

Există o mulțime de destinații fascinante în țara noastră, care abundă de istorie și legende. Însă, pe lângă acestea, există și unele locuri unde se spune că granița dintre normal și paranormal înepe să dispară. Iar unul dintre cele mai faimoase asemenea locuri se află în județul Dâmbovița, chiar în apropiere de Găești. Este vorba despre „Troița miresei”, despre care se spune chiar și azi că ar fi un loc bântuit.

Troița Miresei / foto: C.S.
Troița Miresei / foto: C.S.

De la litoral până la locuri de vis presărate prin munți, țara noastră abundă de peisaje superbe, pe care le poate vizita oricine. Iar, pe lângă acestea, există nenumărate muzee și locații pline de istorie și legende, unde putem învăța mai mult despre lumea din jurul nostru. Însă, România are mai mult decât frumusețe naturală și destinații interesante. De-a lungul țării noastre sunt și o mulțime de locuri de legendă, despre care există nenumărate povești și controverse, iar cei care cred în paranormal spun că granița dintre realitate și supranatural începe să dispară în aceste locuri.

Ei bine, potrivit celor de la Adevărul, un asemenea loc se află chiar în județul Dâmbovița, în apropiere de Găești. Aici, trecătorii pot observa o troiță cunoscută de către localnici drept „Troița miresei”, sau „Troița Margaretei”. În spatele acestui monument stă o poveste tragică! Se pare că totul a început în 1936, când Margareta Ștefănescu, în vârstă de doar 26 de ani, se căsătorise la București cu faimosul arhitect Ion Mincu.

Șoferii spun că văd și astăzi fantoma miresei

Cei doi tineri însurăței tocmai se îndreptau spre un conac, însă soarta a făcut ca în timp ce se aflau într-un autoturism, mașina lor s-a lovit în forță de un capăt de pod. În timp ce toți ceilalți pasageri din mașină au scăpat nevătămați, Margareta Ștefănescu și-a pierdut viața, suferind tăieturi în zona gâtului.

După tragedie, tatăl Margaretei a ridicat troița dedicată fiicei sale, iar de atunci au mai avut loc în zonă și alte accidente mortale. Bizar este faptul că majoritatea victimelor sunt bărbați, iar în cazurile în care aceștia au scăpat cu viață, ei au declarat apoi autorităților că nu își amintesc nimic despre cele întâmplate.

Poate puțin influențați de legenda locală, se spune că șoferii au văzut o fantomă îmbrăcată în rochie de mireasă, iar parohul Bisericii Miresei de pe Dealul Flămânda a făcut mai multe slujbe în zonă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net