Locul din România înconjurat de mistere! Se spune că este bântuit, iar drumeții sunt întâmpinați de fantome

Niciunul dintre nu poate nega că România este o țară în care frumusețea naturală abundă. Fie că vorbim despre Delta Dunării, ori despre zonele montane ale țării, indiferent de preferințele noastre, putem găsi o destinație perfectă pentru vacanță. Însă, pe lângă frumusețea naturală, țara noastră este plină de locuri misterioase, înconjurate de legende. O asemenea locație este Dealul Luncanilor, despre care se spune că ar fi unul dintre cele mai bântuite locuri din România.

Se spune că acest loc este bântuit din 1917
Se spune că acest loc este bântuit din 1917

Cu siguranță că nimeni nu poate nega că România este o țară în care frumusețea naturală se găsește din plin. Fie că vorbim despre Delta Dunării, plajele de pe litoral, pădurile, ori munții țării, orice persoană poate avea o vacanță de vis în țara noastră, indiferent de preferințele personale. Cu toate acestea, natura nu este singura atracție din țara noastră, iar cei care doresc o aventură la limita dintre natural și supranatural au, din abundență, locuri pe care le pot vizita.

Există de-a lungul României o mulțime de locații învăluite în legende și mistere, iar indiferent de cât timp trece, localnicii duc mai departe aceste povești, câteodată înspăimântătoare. Un asemenea loc bizar este Dealul Luncanilor, situat chiar în inima Moldovei. Aici se poate ajunge foarte ușor dacă porniți din satul Sârca, situat între Iași și Pașcani. Ei bine, potrivit legendelor, Dealul Luncanilor este o zonă bântuită, unde fantomele își fac apariția după apus, iar, câteodată, chiar însoțesc călătorii din zonă.

Dealul Luncanilor ar fi unul dintre cele mai bântuite locuri din România

Se spune că acest loc a început să fie bântuit în timpul Primului Război Mondial, după ce un număr însemnat de soldați au fost înmormântați aici în gropi comune, fără împărtășanie ori o lumânare aprinsă. De altfel, legendele spun că fantomele acestor soldați apar chiar și astăzi de-a lungul dealului. Se spune că drumeții care ajung în zonă în jur de miezul nopții sunt însoțiți de fantomele soldaților, care apar precum niște siluete translucide, fără să scoată un sunet.

Conform legendelor, fantomele soldaților apar în special în fața drumeților cu sufletul bun, deoarece speră că aceștia le vor face o slujbă, pentru a-și putea găsi liniștea veșnică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net