Locul magic din România pe care oricine ar trebui să-l viziteze. Se spune că aici dorințele se împlinesc, iar unii oameni s-au vindecat miraculous

Țara noastră este plină de locuri misterioase, pe care specialiști din diverse domenii se chinuie să le înțeleagă, chiar și astăzi. Poate că despre unele astfel de locuri am auzit cu toții, însă altele rămân aproape necunoscute, în ciuda faptului că puținii români care le vizitează vorbesc despre fenomene misterioase pe care le trăiesc în acele zone. O astfel de locație se află la Smeeni, unde se spune că apa tămăduitoare a unei fântâni ar fi vindecat mii de oameni.

Oamenii vin aici chiar și astăzi. / captură: YouTube/Smeeni WEB TV
Oamenii vin aici chiar și astăzi. / captură: YouTube/Smeeni WEB TV

Cu toții știm deja că țara noastră este un adevărat paradis, atunci când vine vorba despre frumuseți naturale. De la peisaje de vis, până la o faună bogată și spectaculoasă, avem norocul de a putea găsi cam tot ce ne dorim la o scurtă distanță de noi. Însă, natura nu este singurul lucru care face din România un loc ce trebuie vizitat. Țara noastră este plină de locuri misterioase, pe care specialiști din diverse domenii se chinuie să le înțeleagă, chiar și astăzi. Poate că despre unele astfel de locuri am auzit cu toții, însă altele rămân aproape necunoscute, în ciuda faptului că puținii români care le vizitează vorbesc despre fenomene misterioase pe care le trăiesc în acele zone.

O astfel de locație se află la Smeeni, în județul Buzău, unde se spune că apa tămăduitoare a unei fântâni ar fi vindecat mii de oameni. În acest moment, această fântână are în spate aproape un secol de „miracole”, iar turiștii români din toate colțurile țării veneau aici încă din anul 1926, pentru a beneficia de efectele locului ce devenise numit „Fântâna Tămădurii”. Toată faima acestei locații se datora faptului că presa de la acea vreme a scris despre efectele miraculoase ale apei de la fântână, iar oamenii au început să meargă acolo în număr mare.

Smeeni, locul unde ar exista „Fântâna Tămădurii”

Există chiar și o legendă despre acest loc, care spune că un tânăr orb care s-a oprit acolo și s-a spălat pe ochi cu apă din fântână a reușit să își recapete vederea. Desigur, mii de oameni au început să vină la Smeeni, iar curând a început să se răspândească zvonul că până și nămolul ar fi avut proprietăți miraculoase, așa că unii oameni dormeau direct pe jos.

În cele din urmă, odată ce a crescut riscul de împrăștiere a unei epidemii, pornind de la mulțimea ce se aduna la Smeeni, autoritățile au decis să închidă zona, răspândind mai multe zvonuri despre bolile la care se expuneau oamenii.

În prezent, fântâna de la Smeeni este vizitată în timpul sărbătorii Izvorul Tămăduirii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net