Locul miraculos din România unde simți că întinerești. Funcțiile organismului se regenerează instant

Cu siguranță nu știai asta despre România. În țara noastră există un loc miraculos unde funcțiile organismului uman se regenerează instant, ești învăluit de energii pozitive și scapi brusc de oboseală. Înainte de anul 2000, zona a atras și interesul unor specialişti. Despre ce loc este vorba?

Locul miraculos din România unde oboseala dispare brusc / Foto: Shutterstock
Locul miraculos din România unde oboseala dispare brusc / Foto: Shutterstock

România este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase țări din Europa și nu numai, datorită peisajelor și locurilor superbe. Însă, sigur nu știai că țara noastră este considerată a fi zona cu cele mai multe puncte energetice din lume, iar, printre acestea, se numără și zona miraculoasă „Gură de Rai”,  locul unde se spune că dispare oboseala, iar funcțiile organismului uman se regenerează instant.

Locul rămâne un mister

Aflat undeva în munții Bucegi, mai exact pe Piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul dinspre Peștera spre Doamnele, se spune că, aici, corpul uman este învăluit de energii pozitive. Potrivit specialiștilor, în zonă, cu o suprafaţă de aproximativ un kilometru pătrat, se manifestă o anomalie magnetică atipică, așadar, este o zonă care are efecte benefice asupra organismului uman. Deși, în ciuda faptului că experții au încercat să explice fenomenul, locul rămâne un mister cu iz paranormal.

Institutul Terra a menționat problema zonelor geopatogene sau a anomaliilor magnetice atipice malefice în zonă.

Ştiu că atât Vasile Rudan, cât şi Dumitru Stănică au fost opriţi din a mai face cercetări în acea zonă. Ei sunt nişte ingineri specializaţi în geofizică şi sisteme de navigaţie. Şi eu am fost acolo de curând cu nişte nemţi specializaţi în ştiinţe politice şi sisteme de navigaţie: Martin Jensen şi Marcel Wolters. Ei au venit special pentru Gura de Rai. Când am intrat în acea zonă am simţit că respir mai uşor, că mi-e mai bine. Şi nu doar eu. Deşi ţie îţi vine să vomiţi pe traseu, pentru că este o diferenţă foarte mare de nivel pe o distanţă mică, atunci când ajungi acolo, sleit de putere, deja simţi că ai ajuns într-o zonă cosmică. M-am întâlnit acolo cu doi turişti şi când le-am spus că aia e zona, au înflorit de bucurie”, a spus Cristi Iordache, care străbate Munţii Bucegi de zeci de ani, cu ceva timp în urmă, potrivit Adevărul.ro.

Prin urmare, pe Platoul Munţilor Bucegi, în zona Vârfului Omu, este „Gură de Rai”, în care oricât de mult ar urca o persoană, oricât de obosită ar fi, în momentul în care ajunge acolo, totul dispare! Însă, există un triunghi perfect pitagoreic format din vârfurile Omu, Caraiman şi Bătrâna. Chiar şi aşa, sunt şanse infime ca un călător novice să găsească locul dacă se aventurează de capul lui pe munte.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
romanca brooklyn 15042000 webp
image png
spices 1 jpg
Rembrandt van Rijn   Self Portrait jpg
cumparaturi-online-card-laptop
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
plante baie istock jpg
padure pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net