Pare rupt dintr-un basm. Iată locul din România pe care trebuie neapărat să îl vizitezi

Îți dorești o vacanță de vis în România? Click! îți prezintă locul care pare rupt dintr-un basm. Cu peisaje superbe și liniștea pe care sigur ți-o dorești, această mică destinație nu este deloc departe de București. Așadar, iată locația desprinsă din povești de la noi din țară.

 Iată locația desprinsă din povești din România / Foto: Freepik
Iată locația desprinsă din povești din România / Foto: Freepik

Cu siguranță România are locurile ei superbe cu care se poate lăuda. În ciuda faptului că mulți turiști străini le-au descoperit deja pe multe dintre ele, acest loc de la noi din țară este comparat cu Olanda, dar și cu un basm. Este vorba despre satul Zahanaua, situat în județul  Prahova, un loc care nu este deloc departe de Capitală și nici de Brașov.

Având multă verdeață, peisaje extraordinare, un lac și nu numai, acest sat îți va oferi o experiență de neuitat. Situat la 79 de kilometri de București, ori la 118 kilometri de Brașov, Zahanaua oferă o atmosferă romantică, boemă, dar totuși luxoasă. Totodată, și cei din alte locuri pot vizita locul, fiind accesibil din multe orașe, de la Iași 367 de kilometri și de la Cluj doar 390 de kilometri.

Locație perfectă pentru cazare

Acest loc de vis de va ajuta să scapi de agitație și de stres. Dacă vrei să admiri cascade, lebede și să ai parte de liniște și evident, confort, locația perfectă pentru cazare este Lacul Verde Resort. În ciuda faptului că este o vacanță unde te vei bucura și de camerele luxoase pe care le oferă, nici prețurile nu sunt chiar atât de ridicate ca în alte locuri din România.

„Atât vibe-ul resortului, lacul din jurul lui, cât și arhitectura construcției, înaltă și din cărămidă, seamană cu casele din Țara Lalelelor”, potrivit calatorinbascheti.ro. Așadar, dacă îți dorești să mergi într-o vacanță unde te poți relaxa și să uiți de toate problemele, aceasta este locația perfectă pentru tine și familia ta, resortul având amenajat chiar și un loc de joacă pentru copii. Te poți plimba în natură, pe aleile restaurantului și să încerci preparatele „fine dining”, totul la prețuri super accesibile.

Și nu este singurul loc de la noi din țară care pare rupt dintr-un basm, printre cele care îți oferă o experiență de neuitat se numără și faimoasa Delta Dunării, numită „destinația de smarald”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net