Locul secret din România de unde Nicolae Ceaușescu obișnuia să bea apă. Acolo găsea „cea mai pură apă din lume"

Nicolae Ceauşescu ar fi fost fascinat de locul unde se află „cea mai pură apă din lume". Şapte izvoare sau „Izvorul Nemuririi” aşa cum l-a numit Nicolae Ceauşescu, este locul magic în care s-au făcut mai multe studii asupra apei din acea zonă, la cererea dictatorului. Acesta se află poziționat în Munţii Bucegi.

Soții Ceaușescu aveau un loc uimitor de unde își luau apa de băut Foto: Facebook
Soții Ceaușescu aveau un loc uimitor de unde își luau apa de băut Foto: Facebook

Nicolae Ceaușescu obișnuia să bea apă de la „Izvorul Nemuririi"

Se spune că în Munții Bucegi ar fi fost descoperiți în timpul comunismului ca fiind un „Izvor al Nemuririi”, despre care se credea că are „cea mai pură apă din lume”. Drept urmare, Nicolae Ceaușescu a dat ordin să se facă mai multe studii în această zonă. Locația a fost descoperită pentru prima dată în anul 1927 și se află pe Valea Ialomiței, undeva între Lacul Bolboci și Scropoasa, potrivit shtiu.ro. 

Oamenii, care ajungeau la acest izvor, susțineau că apa face adevărate minuni pentru sănătatea umană. Astfel că, informația s-a răspândit rapid în societate, iar dictatorul a dat ordin să se verifice cât este de adevărat. Cercetătorii au studiat apa și au chemat specialiști și din străinătate, care au fost uimiți de proprietățile și calitatea lichidului. Locația a fost denumită de oamenii de știință „Șapte izvoare”.

Apa era adusă în recipiente la București 

Ca atare, Nicolae Ceaușescu a ajuns să bea apă doar de acolo, fiind adusă în recipiente la București, deoarece era considerată cea mai pură apă din lume. Studiile efectuate în acea zonă au scos la iveală că apa izvorăşte dintr-o grotă în care se află un imens lac subteran, care nu a secat niciodată. Aceasta nu are nicio bacterie şi nici azotaţi sau azotiţi.

Sursa apei era cunoscută de 2.000 de ani

A fost informat că această sursă de apă este cunoscută de peste 2.000 de ani şi că se găseşte în zona iniţiatică a dacilor, în Masivul Bucegi, că scrierile vechi pomenesc despre o apă din care a băut Zamolxe înainte de a deveni zeu şi că există un simbol al celor şapte izvoare pe scuturile dacice redate pe Columna lui Traian.

Lui Nicolae Ceauşescu i-a sunat bine, mai ales faptul că acolo s-ar afla zona nemuririi, adică un punct energetic pozitiv. Dosarele de la Şapte Izvoare au fost redeschise după ‘90, iar testele recente au arătat ca informaţiile lui Ceauşescu nu erau chiar departe de realitate, a povestit Ion Olteanu, unul dintre cei care ar fi participat la analiza apei din „Izvorul Nemuririi”, potrivit observatornews.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net