Locurile din Europa unde poți face plajă până în noiembrie! Sunt perfecte pentru o vacanță de vis

Deja ne mai despart doar câteva zile de începutul lunii octombrie, iar chiar dacă vremea rămâne încă destul de caldă, este doar o chestiune de timp până când temperaturile vor scădea simțitor. Iar dacă încă nu suntem pregătiți să trecem peste vară, există unele destinații din Europa unde putem face plajă până în noiembrie!

Românii pot face plajă în Sardinia până târziu în an
Românii pot face plajă în Sardinia până târziu în an

Milioane de români merg într-o vacanță de-a lungul verii, iar cei mai mulți dintre aceștia se orientează către destinații unde pot face plajă. Indiferent dacă este vorba despre litoralul românesc, Turcia, Bulgaria, ori Grecia, astfel de destinații sunt favoritele celor mai mulți turiști.

Din păcate pentru aceștia, vara deja a trecut de mult, iar acum mai este doar o chestiune de timp până când temperaturile vor începe să scadă simțitor. Dar, dacă își doresc o ultimă vacanță pe plajă în acest an, destinații precum Rodos, Azore, sau Sardinia, sunt perfecte!

Destinațiile unde se poate face plajă chiar și în noiembrie

Sardinia este una dintre destinațiile unde se poate merge la plajă până târziu în an. Această insulă este renumită pentru plajele superbe pe care le are, cât și culoarea unică a apei, care este mai mult turcoaz. 

În această perioadă din an, plajele din Sardinia sunt liniștite, deloc aglomerate, iar partea cea mai bună este că temperaturile sunt încă foarte plăcute! Termometrele pot să arate cam 17 grade, în timp ce apa are o temperatură medie de 18 grade.

Ne vom simți ca în mijlocul verii în luna noiembrie

O altă destinație de vis sunt Insulele Azore, din Oceanul Atlantic. Acest arhipelag format din nouă insule reste renumit pentru faptul că ar avea o primăvară veșnică, fiind perfect pentru plajă chiar și în luna noiembrie. Temperatura medie este de 19 grade, perfectă pentru a ne relaxa!

Ceva mai aproape de casă, în Rodos, vom avea o temperatură medie de 20 de grade, perfectă pentru a ne relaxa ca în mijlocul verii, deși ne-am apropia de iarnă! În plus, acest loc este și destul de aproape de România, așa că transportul nu va costa prea mult.

Alte locuri superbe în care mai putem merge sunt Malta, Cipru, iar între cele două se mai găsește o destinație perfectă pentru plajă, mai precis, Sicilia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
limbi depositphotos1 jpeg
1 comoara adancuri jpg
test pahar1 jpeg
stat bloc romania jpg
parfum istcok jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net