Testul de inteligență la care 6 din 10 români răspund greșit. Care pahar se va umple primul

Este un test de inteligență care, la prima vedere, nu pare a fi extrem de dificil. Practic, singurul lucru care ni se cere este să ne dăm seama care pahar se va umple primul, iar numai o scurtă privire la imaginea de mai jos ar trebuie să ne arate care este răspunsul. Însă, testul ascunde o capcană, iar mulți români nu găsesc răspunsul corect.

Care pahar se va umple primul
Care pahar se va umple primul

Atunci când vine vorba despre teste de inteligență, putem avea impresia că cele de acest gen sunt cele mai simple. La urma urmei, nu ni se cere să găsim nimic ascuns, nu trebuie să rezolvăm nicio ecuație, sau să identificăm tipare corecte. Tot ce trebuie să facem este să urmăm apa, iar aceasta ne va duce la răspunsul corect.

Însă, poate că mulți dintre noi vom fi surprinși să aflăm că mulți români nu reușesc să găsească rezolvarea acestei provocări! Iar motivul este o capcană ascunsă în imagine, pe care doar cei cu o inteligență ridicată o pot depista din prima.

Care pahar urmează să se umple primul

Provocarea ne cere să ne dăm seama ce pahar se va primul, în numai 30 de secunde! Iar dacă avem o minte creativă și o atenție la detalii destul de ridicată, vom observa rapid care este capcana ascunsă în imagine. Iar odată ce știm acest lucru, ne vom da seama și care pahar se umple primul!

Cu toate acestea, dacă nu reușim să rezolvăm provocarea în cele 30 de secunde acordate, nu trebuie să ne facem griji! Mai jos putem găsi răspunsul corect.

Cum rezolvăm această provocare

Paharul 3 se va umple primul
Paharul 3 se va umple primul

Deși poate că mulți dintre noi vom fi surprinși să auzim acest lucru, primul pahar care se va umple este cel cu numărul 3!

Iar acest lucru se datorează faptului că, din acesta, nu va curge nimic în paharul 7 deoarece, dacă privim atenți, conexiunea dintre cele două este blocată! La fel este și deschiderea către paharul 6, astfel că, primul pahar ce se va umple este cel cu numărul 3!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
Destinații de plajă toamna în Europa Colaj
limbi depositphotos1 jpeg
1 comoara adancuri jpg
stat bloc romania jpg
parfum istcok jpg
marire taxe bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net