Mâncarea preferată a prințesei Charlotte. Fiica lui Kate Middleton are gusturi rafinate

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințesa Charlotte are o paletă surprinzător de sofisticată pentru un copil de doar opt ani. În timp ce majoritatea copiilor de vârsta ei ar fi fericiți să mănânce sandvișuri cu brânză și cartofi prăjiți, fiica lui Kate Middleton are gusturi mai rafinate.

Prințesa Charlotte preferă mâncărurile italienești (Foto: GettyImages)
Prințesa Charlotte preferă mâncărurile italienești (Foto: GettyImages)

Prințesa de Wales a mărturisit anterior că celor mici le place „să mănânce salate”, în generl. În schimb, felul de mâncare preferat al prințesei Charlotte, copilul mijlociu al lui Kate Middleton și al prințului William, este unul neobișnuit pentru vârsta ei, respectiv pastele cu sos de brânză. Și fraților ei le place aceas mâncare. Mai mult, deși copiii adoră gustări precum chipsuri sau bomboane, prințesa Charlotte preferă să mănânce măsline. Încă de mică, ea a avut o afinitate pentru măsline, a împărtășit Kate Middleton, în trecut, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Kate Middleton adoră să le gătească celor mici

În schimb, Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, adoră sfecla roșie - o legumă rădăcinoasă deplorată de obicei de cei mici. În timp ce filma cu Mary Berry pentru o televiziune specială de Crăciun anul trecut, ducesa a divulgat: „Avem în bucătărie morcovi, fasole, sfeclă roșie – o mare favorită a familiei mele – Louis iubește sfecla roșie”. Între timp, prințul George (10 ani), cel mai mare copil al ducilor de Cambridge, adoră spaghetele carbonara. Kate și copiii ei iubesc mâncarea italienească, precum pastele și pizza. Ducesa a vorbit adesea despre dragostea ei pentru gătit acasă. Atunci când are poftă de pizza, ea nu comandă de la un restaurant local, ci o prepară în casă, alături de cei trei copii ai ei. Pastele și puiul fript sunt produse de bază în gospodăria prinților de Wales, conform ducesei. De asemenea, Middleton a declarat că nici ea, nicii copiii ei nu sunt fani dulciuri, așa că prăjiturile ajung rar pe masa lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net