Maneaua boicot împotriva Austriei a împărțit țara în două! Versurile au devenit virale!

Ultima actualizare:

manea cu boicot împotriva Austrei a fost lansată pe internet. Românii n-au stat mult pe gânduri după ce țara noastră n-a intrat în Schengen din cauza votului negativ dat de austrieci. Cântecul a fost pus pe o platformă de socializare și a devenit foarte repede viral, evident.

Românii au lansat maneaua boicot împotriva Austriei
Românii au lansat maneaua boicot împotriva Austriei

Maneau cu boicot Austria face furori pe internet

În toată țara s-a instalat o furie uriașă după ce Austria a deraiat visul Schengen prin votul negativ dat pe 8 decembrie. Astfel, multe persoane și-au manifestat interesul de a boicota produsele și companiile de provenință din această țară.

Cum românii sunt inventivi, iar muzica e un remediu excelent pentru a elimina nervii și stresul, era doar o chestiune de timp până când o manea își va face loc pe internet. Iată că la doar câteva zile de la decizia de la consiliul JAI s-a născut o manea cu boicot Austria.

În versuri sunt pomenite mai multe firme austriece. „Dacă voi ne-ați pus pe bară, vă punem și noi pe voi”, se precizează în timpul piesei. Totodată este pomenit și numele inamicului public numărul unu pentu români, cancelarul austriac Karl Nehammer. „Oară de la Moscova vine nebunia?”, se mai menționează în maneaua cu boicot Austria.

Boicot Austria, maneaua care a „încins” internetul

Maneua cu boicot Austria a fost postată de jurnalistul Mihai Mateaș pe pagina sa de Facebook. Clipul pare să fie luat de pe platforma Tik Tok.

„Știați că a apărut manea cu boicot Austria? Nu știați, normal că nu știați...”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Cum va boicota Mircea Badea Austria?

După cum spuneam, boicot Austria a devenit un fel de trend național. Mai în glumă, mai în serios, în horă a intrat și Mircea Badea. Cunoscutul prezentator a mărturisit că el este în stare să facă un asemenea gest. „Eu chiar sunt capabil să boicotez şi sunt capabil de efort îndelungat. Pot orice. Dacă îmi propun, pot să fiu rău”, a precizat acesta în emisiunea Gura Presei.  

În emisiunea prezentată joi, 9 decembrie, vedeta de la Antena 3 a spus că vrea să renunțe la energizantele pe care le iubește atât de mult, deorece acestea sunt produse de o firmă austriacă.

„Poate mă las de energizantele lui peşte. Şi aşa nu mă mai energizează deloc, beau o căldare şi mă culc liniștit la câte cisterne am băut. Îţi dai seama câţi bani le-am dat? Auzi, ştii ce? Mă las de energizantele lu’ peşte şi gata. Sigur!”, a spus Mircea Badea la de la Antena 3 CNN.

Rareș Bogdan cere boicotarea firmelor austriece

Rareș Bogdan a cerut companiilor române de stat să își închidă conturile la Raiffeisen Bank și Erste, afirmând că este o obligație impusă de fiecare român, după votul Austriei împotriva aderării României la Schengen.

Europarlamentarul a făcut mai multe precizări la Antena 3 CNN privind modul în care s-a desfășurat votul de joi, 8 decembrie. Fostul prezentator TV a afirmat că Austria a avut un comportament „sfidător, revoltător, agresiv și nesimțit" la adresa României.

Astăzi împotriva intereselor României și a românilor a fost Austria. Companiile de stat din România care în momentul acesta au carduri bancare prin care rulează zeci, sute de milioane de euro lunar prin Raiffeisen și Erste, sunt obligate de către fiecare român în parte să-și închidă de la Raiffeisen și de la Erste", a afirmat Rareș Bogdan.

„Vor fi pierderi financiare de ambele părți”

Consulul onorific al României în Graz a avut un punct de vedere interesant după votul din 8 decembrie. Potrivit lui Andreas Bardeau, Austria este unul dintre cei mai mari investitori din România, iar ambele țări vor avea de pierdut după această decizie.

„De exemplu, în urmă cu doar câteva zile, o mare companie de construcții austriacă a semnat un proiect de 300 de milioane de lei pentru Aeroportul București. Și, nu în ultimul rând, companiile de transport, atât românești, cât și austriece, vor aștepta în continuare la graniță. Atenție la prejudiciul economic cauzat de timpii mari de așteptare. Vor fi pierderi financiare de ambele părți”, mai spune consulul onorific al României în Graz.

România a ratat intrarea în Schengen după votul Austriei

Maneaua cu boicot Austria s-a născut după ce, pe 8 decembrie, România nu a reușit să intre în spațiul european de liberă circulație, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE. Austria a reușit să blocheze decizia favorabilă în Consiliul JAI, pentru aderarea la Schengen fiind necesară unanimitate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net