Meseria inedită, fără studii, care poate aduce venituri uriașe. Un bărbat a câștigat, în doar un an, o sumă cu 6 cifre. VIDEO

Un cetățean american a reușit să acumuleze o sumă impresionantă de bani oferind servicii de plimbare a câinilor altor persoane. El a împărtășit experiența sa despre cum a ajuns să genereze venituri de peste 100.000 de dolari anual din această activitate.

Americanul câștigă cel puțin 60 de dolari pe oră / foto: Pixabay
Americanul câștigă cel puțin 60 de dolari pe oră / foto: Pixabay

Cu o experiență de două decenii în domeniul plimbării câinilor, Ryan Stewart subliniază că pasiunea lui pentru câini depășește simpla afecțiune. Inițial, Stewart a lansat afacerea sa, Ryan for Dogs, în New York în anul 2002, ca un mod de a obține venituri suplimentare între angajamentele sale în actorie, potrivit CNBC.

Americanul câștigă cel puțin 60 de dolari pe oră

În prezent, activitatea de plimbare a câinilor a devenit ocupația sa principală, permițându-i să câștige aproximativ 60 de dolari pe oră, plimbând grupuri de trei până la cinci câini simultan.

Stewart s-a construit o reputație solidă de-a lungul anilor, ajungând să câștige până la 120.000 de dolari anual, conform unor documente analizate de sursa amintită mai sus. El afirmă că relația sa cu câinii este atât de profundă încât aceștia par a fi o extensie a propriei persoane.

Americanul, care a ales să nu-și dezvăluie vârsta, evidențiază că aspectul cel mai remarcabil al muncii sale este că, fără a deține o diplomă universitară, a reușit să obțină un venit de șase cifre făcând ceea ce îi place.

 Programul său de lucru este de aproximativ 36 de ore pe săptămână, distribuite pe parcursul a șase zile, menționând că responsabilitatea constantă față de câini face ca turele sale de șase ore să fie adesea exigente.

Ce calități trebuie să aibă cineva care plimbă câini și ce venit are în SUA

Stewart subliniază că un plimbător de câini eficient trebuie să fie extrem de concentrat și vigilent, pentru a preveni accidentele, cum ar fi rănirea câinilor sau conflictele între aceștia, și pentru a fi mereu atent la trafic. El insistă că această profesie nu permite distrageri precum ascultarea muzicii prin căști în timpul muncii.

În privința greșelilor în acest domeniu, Stewart menționează că acestea pot fi costisitoare, exemplificând cu incidente precum prinderea cozii unui câine într-o ușă, care ar putea duce la facturi mari la veterinar.

Totuși, el consideră că avantajele muncii sale, precum petrecerea timpului cu câinii, depășesc cu mult dezavantajele.

După câțiva ani, Stewart a realizat că plimbarea câinilor ar putea deveni o activitate mult mai profitabilă dacă s-ar concentra exclusiv pe ea.

Drumul spre succes nu a fost însă simplu: în ciuda cererii ridicate din orașele mari, venitul mediu anual al unui plimbător de câini din New York este de aproximativ 35.625 de dolari.

În prezent, Stewart poate solicita între 20 și 25 de dolari pentru fiecare câine la o plimbare în grup. Aproximativ jumătate dintre clienții săi vin prin recomandări, iar restul prin solicitări pe site-ul său web.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net