Câți bani câștigă un shaormar! E plătit mai bine decât un profesor

Din ce în ce mai multe persoane încep să câștige bani frumoși din meseria de shaormar. Adevărul este că munca este și bine plătită, un angajat al unei shaormerii ajungând să câștige peste 5.000 de lei pe lună, salariu mai mare chiar și decât al unui profesor

Ce salariu are un shaormar / foto: Arhiva Click!
Ce salariu are un shaormar / foto: Arhiva Click!

Agitația din zilele noastre nu mai permite multor români să gătească zilnic mâncare în propria bucătărie, astfel că optează pentru preparatele fast-food, mai ales că România nu stă deloc rău la acest capitol, în țară existând nenumărate shaormerii, iar patronii caută personal experimentat. 

Joburile în shaormerii, mult mai bine plătite decât în alte domenii 

Cu cât cererea preparatelor este mai mare, crește și nevoia patronilor de a avea cât mai multă forță de muncă. Mai mult decât atât, pare că oamenii care au experiență în acest domeniu sunt acum mult mai greu de găsit. 

Gustul preparatului nu stă doar în ingredientele de bună calitate, căci un mare aport îl are și cel care îl pregătește. Salariul pe care îl primește angajatul unei shaormerii este mult mai mare decât cele oferite de alte domenii, sumele oferite fiind cuprinse între 4.500 și 6.000 de lei, variind, cu siguranță în funcție de experiența de muncă pe care o are posibilul viitor angajat, după cum arată un site de specialitate.

Pe lângă salariul stabilit împreună cu angajatorul, se mai adaugă și bacșișul care poate ajunge să depășească suma de 100 de lei pe zi. 

Persoana care se angajează într-o shaormerie din București beneficiază de mai multe avantaje. În primul rând, este angajată de către patron cu carte de muncă. Un al doilea aspect îl reprezintă faptul că i se oferă și o masă pe zi, ținând cont de programul solicitant. Nu putem trece cu vederea faptul că există perioade încărcate pentru angajați, astfel că există momente, ca în orice meserie, când trebuie să depășească norma de lucru și să stea peste program.

image
image
image
image
image
image
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
apa poluare1 jpg
copac widowmaker instagram jpg
un caine inteligent jpg
Salina Praid, oraşul subteran de sare
vila constantin silvestri 7 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net