Metodele disperate prin care românii încearcă să scape de ratele la bancă! „Nu știu ce să fac...”

Din ce în ce mai mulți români încep să observe pe pielea lor cât de dificilă poate fi plata ratelor pentru un credit la bancă. Iar odată ce ajung în situația în care nu mai pot ține pasul cu plățile, încep să caute diferite soluții salvatoare, care să îi scape rapid de problemă. Ei bine, se pare că ideea unui român de a scăpa de rate a încins spiritele printre Internauți.

Românii încearcă să scape de ratele la bănci / foto: Shutterstock
Românii încearcă să scape de ratele la bănci / foto: Shutterstock

Tot mai mulți români încep să vadă cât de dificilă poate fi plata ratelor pentru un credit la bancă. Iar odată ce ajung în situația în care nu mai pot ține pasul cu plățile lunare, încep să caute diferite soluții miraculoase, care să îi scape rapid de problemă. Ei bine, se pare că ideea unui român de a scăpa de rate a încins spiritele printre Internauți, potrivit celor de la adevarul.ro.

Pe grupul de Facebook „Viața și banii”, un român a postat o întrebare despre cum poate să scape de ratele la două credite, facând un al treilea împrumut, chiar și mai costisitor!

„Salutare! Oare ce mă sfătuiți să fac, am ajuns la imposibilitatea de a mai plăti creditele. Mai am de plătit vreo 20.000 de euro cu rată de 2.950 ron la BRD care în 2025 se termină, și alta 850 Credius până în 2026, ambele de nevoi personale! Oare ar fi rentabil să vând apartamentul cu două camere care îl am neipotecat și să cumpăr unul cu trei camere cu credit imobiliar pe 20 sau 25 ani!? Nu știu ce să fac, e foarte greu avem și doi copii mici. Nu pot rezista așa până la capăt să le ducem, abia trăim de la o lună la alta! Chiar aștept sfaturi utile dacă v-ați confruntat cu așa ceva!”, a scris românul, pe Facebook.

Un român vrea să scape de două credite făcând un al treilea

După cum ne putem imagina, membrii grupului au rămas șocați de postarea făcută, fiindu-le greu să înțeleagă care este logica din spatele planului românului îndatorat. „Mie mi se pare halucinantă postarea și nu cred că e pe bune, sincer...”, a scris unul dintre membrii grupului. Altcineva a mai adăugat: „Românul când e la necaz se bagă într-unul și mai mare.”

Alții au oferit și sfaturi mai concrete, unul dintre Internauți oferind soluția refinanțării. „Refinanțare cu dobânda fixă. Clar. Prelungiți durata până în 2030 și vedeți poate ajungeți la 1.500-2.000 de lei lunar rată cumulată pentru ambele sume datorate. Acum să faci o achiziție nouă imobiliară pe 25 de ani… cam neinspirat.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net