Michelle și Barack Obama, cele mai frumoase declarații de dragoste! Au împlinit 30 de ani de căsătorie

Relația dintre Michelle și Barack Obama poate fi un exemplu pentru mulți dintre noi. Recent, cuplul a sărbătorit 30 de ani de mariaj, iar cei doi au petrecut precum doi tineri îndrăgostiți. Nu s-au ferit să-și facă public declarații de dragoste și să folosească cuvinte, pe care cei mai cârcotași dintre noi, le-ar putea considera siropoase. 

Michelle și Barack sunt căsătoriți de 30 de ani
Michelle și Barack sunt căsătoriți de 30 de ani

Michelle și Barack Obama sunt căsătoriți de treizeci de ani, însă sentimentele dintre ei au rămas la fel de profunde. Au trecut împreună prin bine și rău,  iar astăzi sunt cei mai buni prieteni, nu doar soți. Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de mariaj, Michelle și Barack și-au făcut declarații de dragoste în mediul online. 

Citește și: Michelle și Barack Obama, vedete într-un nou show marca Amazon 

Cuplul a sărbătorit pe plajă. Au desenat o inimă pe nisip, în interiorul căreia și-au scris numele, precum doi adolescenți care simt pentru prima data fiorii iubirii. 

„Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi - că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“.

„La mulți ani bărbatului pe care îl iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături de mine. În cinstea unei vieți împreună. Te iubesc, Barack Obama!“, au fost cuvintele lui Michelle. Barack nu s-a lăsat mai prejos, iar răspunsul său nu a întârziat să apară. 

„Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi - că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“, a scris fostul președinte al Statelor Unite ale Americii. 

Citește mai multe despre poveste de dragoste dintre Michelle și Barack Obama pe OK!Magazine România 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net