Michelle și Barack Obama, cele mai frumoase declarații de dragoste! Au împlinit 30 de ani de căsătorie

Relația dintre Michelle și Barack Obama poate fi un exemplu pentru mulți dintre noi. Recent, cuplul a sărbătorit 30 de ani de mariaj, iar cei doi au petrecut precum doi tineri îndrăgostiți. Nu s-au ferit să-și facă public declarații de dragoste și să folosească cuvinte, pe care cei mai cârcotași dintre noi, le-ar putea considera siropoase. 

Michelle și Barack sunt căsătoriți de 30 de ani
Michelle și Barack sunt căsătoriți de 30 de ani

Michelle și Barack Obama sunt căsătoriți de treizeci de ani, însă sentimentele dintre ei au rămas la fel de profunde. Au trecut împreună prin bine și rău,  iar astăzi sunt cei mai buni prieteni, nu doar soți. Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de mariaj, Michelle și Barack și-au făcut declarații de dragoste în mediul online. 

Citește și: Michelle și Barack Obama, vedete într-un nou show marca Amazon 

Cuplul a sărbătorit pe plajă. Au desenat o inimă pe nisip, în interiorul căreia și-au scris numele, precum doi adolescenți care simt pentru prima data fiorii iubirii. 

„Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi - că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“.

„La mulți ani bărbatului pe care îl iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături de mine. În cinstea unei vieți împreună. Te iubesc, Barack Obama!“, au fost cuvintele lui Michelle. Barack nu s-a lăsat mai prejos, iar răspunsul său nu a întârziat să apară. 

„Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi - că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“, a scris fostul președinte al Statelor Unite ale Americii. 

Citește mai multe despre poveste de dragoste dintre Michelle și Barack Obama pe OK!Magazine România 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG