Milionar din Ploiești, găsit mort în hotelul patronat de el. Fiica sa a explicat de ce s-a sinucis acesta

Ultima actualizare:

Final de an teribil pentru familia milionarului prahovean Doru Morcovescu. Afacerile mergeau ca pe roate, erau așteptate petreceri în toate localurile deținute de firma acestora, un moment al revenirii după criza care a lovit domeniul Horeca, în pandemie.

Din păcate, milionarul Doru Morcovescu a fost găsit mort, joi după-amiază, într-o cameră a hotelului pe care îl deținea la Ploiești. Doru Morcovescu nu a lăsat nici un mesaj apropiaților prin care să-și explice gestul extrem. Totuși, fiica sa, Alexandra, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care spune că tatăl său suferea de o depresie, făcând în același timp apel la presă să trateze cu decență această tragedie a familiei ei, transmite Adevărul.ro.

Tatal meu NU s a sinucis din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnaliștilor care au făcut speculații în acest sens să rectifice știrea. În realitate, tatăl meu a fost un om curajos care, în 30 de ani de activitate, în domeniul HORECA, nu s-a dat niciodată bătut, din contră a luptat și a construit o afacere care îi va purta amprenta mulți ani de acum încolo. Și au fost destule situații grele, ținând cont de starea economică a țării în care trăim. Aș dori să se înțeleagă foarte clar faptul că tatăl meu suferea de mai mulți ani de depresie, generată de alte boli, acesta fiind momentul de slăbiciune care, din păcate pentru familia noastră, a dus la această grea pierdere”, a scris Alexandra Morcovescu, pe Facebook.

Citește și: Ellen DeGeneres este în doliu. A pierdut o persoană foarte dragă, care s-a sinucis, la doar 40 de ani

Doru Morcovescu, în vâstă de 60 de ani, un afacerist cunoscut, deținător al mai multor hoteluri în Ploiești și la Slănic Prahova, cu o avere estimată la aproximativ 140 de milioane de euro, s-a sinucis joi, 29 decembrie. Trupul său a fost găsit în baia apartamentului din hotelul său de către un angajat al unității. Poliţiştii au fost sesizaţi că în incinta unei unităţi hoteliere un bărbat s-ar fi sinucis.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în interiorul unei camere de hotel, fiind găsit, din nefericire, trupul neînsufleţit al unui bărbat de 61 de ani", a transmis IJP Prahova.

Surse apropiate familiei spun că acesta nu avea datorii și ducea o viață liniștită alături de soție și cei doi copii. Mai mult, aceștia aveau planuri de petrecere a Revelionului, mai ales că erau organizate evenimente în toate locațiile pe care le deținea milionarul.

Vezi și: Ea este polițista care și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare! Motivul care a împins-o la acest gest

Fiica afaceristului a ținut să asigure toți clienții care au achizitionat pachete pentru Revelion în locațiile deținute de familia sa că petrecerile se vor desfășura conform programului stabilit, iar activitatea firmei va continua fără perturbări și după 1 ianuarie 2023. În cauză, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Cutremurati in adancul sufletului nostru, la acest sfarisit de an, va aducem cumplita veste a plecarii dintre noi, la cele vesnice a tatalui nostru, Dorulet Morcovescu. Va anuntam cu adanca durere si profund regret ca cel care a fost iubitul nostru tata si sot, Dorulet Morcovescu a plecat dintre noi, dupa o viata de munca si devotamant.

A fost un om vesel, cald, generos cu cei din jur, saritor, cu o putere de munca uluitoare, un om care stia sa se bucure de viata si sa-i faca fericiti pe cei din jurul lui. In aceste clipe de grea cumpana, ii aducem un ultim omagiu.

Citește și: Drama trăită de Florin Zalomir. Motivul pentru care s-a sinucis. Ce au descoperit anchetatorii

Durerea pe care o resimtim, in aceste momente, este nemarginita si de nedescris in cuvinte, neputinta fiind singurul sentiment care a pus stapanire pe familia noastra. Dumnezeu sa-l aseze intr-un loc special, de unde sa ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit si pretuit. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace!”, a mai scris Alexandra Morcovescu pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net