Motivul pentru care patul trebuie orientat întotdeauna cu picioarele spre ușă într-o cameră

Fără îndoială, știm cu toții că patul cea mai importantă piesă de mobilier din întreaga locuință. Amplasarea acestuia în cameră este, de asemenea, importantă. Cu siguranță ați auzit deja de regulile Feng Shui. Spațiul în care dormim reprezintă un aspect fundamental, întrucât influențează în mare măsură sănătatea, starea de bine și de spirit.

De ce patul trebuie orientat întotdeauna cu picioarele spre ușă / Foto: Shutterstock
De ce patul trebuie orientat întotdeauna cu picioarele spre ușă / Foto: Shutterstock

Potrivit principiilor Feng Shui, dacă patul tău din cameră este îndreptat spre ușă, atunci poți avea o imagine clară asupra dormitorului și a persoanelor care intră sau părăsesc încăperea, iar acest lucru îți dă un sentiment de siguranță și control.

Cei care practică Feng Shui o numesc „poziția mortului” sau „poziția sicriului”

Dacă ușa este pe partea stângă, cea mai bună poziție a patului este colțul cel mai îndepărtat din dreapta camerei. Dacă ușa este în partea dreaptă, cea mai bună locație a patului este cea mai îndepărtată porțiune din partea stângă, iar dacă ușa este pe centru, piesa de mobilier trebuie amplasată fie în spațiul cel mai îndepărtat din dreapta, fie în cel din stânga. Cu cât patul este mai îndepărtat de ușă, cu atât mai mult veți simți controlul asupra spațiului.

De asemenea, dormitul cu picioarele îndreptate spre ușă este considerat, în anumite civilizații, ca fiind o modalitate eficientă în cazul unei situații de urgență, căci permite o evacuare rapidă. Pe de altă parte, alții susțin că așezarea patului în dreptul ușii nu este cea mai inspirată decizie. Oamenii care practică Feng Shui o numesc „poziția mortului” sau „poziția sicriului”, întrucât picioarele sunt orientate spre ușă și seamănă cu modul în care sunt transportați morții, potrivit Adevărul.ro

Probabil majoritatea am auzit și la bunicile noastre că o astfel de pozitie a patului este ca pentru poziția sicriului. Și totuși, dormitul cu picioarele îndreptate spre ușă ar însemna și că îți dorești să trăiești și eviți apropierea de moarte. În final, important este să te asiguri că dormitorul tău este un spațiu liniștit, confortabil și propice odihnei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net