Motivul pentru care tot mai multe persoane pun o frunză de dafin în geantă. Când vei afla, cu siguranță vei încerca și tu

Dafinul este una dintre cele mai populare plante de-a lungul istoriei. De exemplu, în Roma antică frunzele sale erau folosite pentru a încorona războinicii care au ieșit învingători din luptele lor. Mai aproape de zilele noastre, știința a dezvăluit că este un exemplar care ne îmbunătățește sănătatea, motiv pentru care este inclus în aromaterapie.

Dafin. Foto: arhiva.
Dafin. Foto: arhiva.

În plus, frunzele de dafin sunt adesea folosite în orice casă pentru a respinge dăunătorii, mai precis gândacii și furnicile. Acest lucru se datorează faptului că mirosul puternic al plantei sperie aceste insecte care ne contaminează mediile. În timp ce cea mai comună utilizare pe care o oferim astăzi este pentru ritualuri.

Puterea energetică a acestei plante, conform Feng Shui, este atât de eficientă încât ne va permite să atragem bani, sănătate și iubire. Din acest motiv, tot mai mulți oameni îi poartă frunzele în geantă sau poșetă, realizând astfel un ritual puternic.

Ritual cu dafin care te va ajuta să atragi bani. În doar câteva zile îi vei avea

Pentru cei care doresc să integreze puterea frunzei de dafin în viața lor de zi cu zi, un ritual simplu poate face toată diferența. Pentru această sarcină trebuie să căutăm o frunză de dafin proaspătă și să o curățăm ușor cu apă pentru a-i îndepărta toate impuritățile. Ține frunza de dafini în mâini, închide ochii și concentrează-te pe dorința de a atrage bani în viața ta. Acesta este momentul în care să așezați frunza de dafin într-o batistă de bumbac pe care să o puneți apoi în geantă.

Datorită laurului vei avea mulți bani

Această frunză trebuie schimbată la fiecare două săptămâni și ritualul repetat pentru ca energia să rămână activă. Daca vrei dragoste, bani și sănătate, frunzele pe care le porți în geantă ar trebui să fie trei, câte una pentru fiecare dorință. Datorită acestor energii ale laurului, viața ta se va schimba pentru totdeauna în bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
sabina poppaea imparatul nero jpg
stat scaun adobestock jpg
neversea 2024 jpg
foto1 litoral jpg
graphicstock silhouettes of happy parents having fun with their children HCPPbesb  jpg
accident parcare digi24 jpg
tsunami spania jpg
pensionari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net