Motivul pentru care trebuie să pui aspirină în mașina de spălat. Trucul e uimitor, iar rezultatul te va lăsa fără cuvinte

Motivul pentru care trebuie să pui aspirină în mașina de spălat. Trucul e uimitor, iar rezultatul te va lăsa fără cuvinte. 

masina de spalat freepik jpg

Dacă hainele tale prezintă urme de transpirație, de care nu poți să scapi cu niciun produs de curățare, oricât de eficient se prezintă a fi, atunci trebuie să folosești acest truc simplu. Tot ce trebuie să faci este să folosești câteva comprimate de aspirină la spălare, acestea îți vor face hainele ca noi. Acest truc funcționează excelent să dacă vrei să îți înălbești hainele! Trebuie doar să dizolvați 3-4 în 8 litri de apă și înmuiați hainele timp de 5 ore. Ulterior spălați hainele la un program normal și veți vedea cum hainele devin de un alb strălucitor.

Ce produs este mai eficient în curățarea mașinii de spălat

Și spălatul mașinii de spălat este important. Este recomandat să curățați mașina de spălat o dată pe lună. Înălbitorul și oțetul alb sunt ingrediente comune de curățare care s-au dovedit a fi eficiente pentru a face față mucegaiului și murdăriei de zi cu zi. Oțetul alb este foarte acid, așa că este o modalitate excelentă de a ucide acumulările vâscoase nedorite care tind să se dezvolte într-un mediu umed. Înălbitorul, pe de altă parte, este un agent de oxidare (de aceea vă face prosoapele strălucitoare și albe). Când vine vorba de curățarea unei mașini de spălat, soluția de curățare depinde de problema în cauză. Dacă aveți mucegai, atât oțetul, cât și înălbitorul sunt eficiente, dar înălbitorul este mai eficient. Pentru îndepărtarea mirosurilor, este indicat oțetul.

Totuși, unii oameni preferă oțetul alb, deoarece nu este la fel de dur ca înălbitorul. Cu excepția cazului în care, bineînțeles, mașina de spălat a fost complet neglijată și este acum un teren propice pentru bacterii și germeni. În acest caz, puteți seta mașina de spălat la un ciclu normal de spălare cu apă caldă și adăugați un sfert de cană de înălbitor. Dacă optați pentru înălbitor, verificați manualul mașinii de spălat pentru a vă asigura că acesta este compatibil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
image
actualitate.net
image
actualitate.net