Motivul bizar pentru care familia regală nu folosește mașina de spălat. Ce se întâmplă cu hainele murdare ale regelui Charles

Unele obiceiuri ale regelui Charles al III-lea sunt destul de ciudate. Tocmai de aceea se zvonește că angajații săi l-au poreclit „prințul răsfățat”. Totodată, i se mai spune și „prinţul cel mai viciat”, pentru că are multe obiceiuri pe care le respectă cu strictețe, mai ales în ceea ce privește îngrijirea personală.

Regele Charles al III-lea are reguli stricte cu privire la îngrijirea personală Foto: Shutterstock
Regele Charles al III-lea are reguli stricte cu privire la îngrijirea personală Foto: Shutterstock

Regele Charles al IIIl-lea poartă doar șireturi călcate

În documentarul „Serving the Royals: Inside The Firm”, fostul majordom al regelui Charles, Paul Burrell, a vorbit despre faptul că regele Charles vrea ca șireturile pantofilor săi să-i fie călcate, în fiecare dimineață.

Își ia patul în călătorii

Când vorbim despre lucruri care călătoresc, obligatoriu, cu regele Charles, conform rapoartelor, când vizitează locuri precum casele de la țară ale prietenilor, din bagajele sale nu lipsesc patul, alte mici piese de mobilier și chiar unele poze, toate acestea fiindu-i trimise într-o dubă care este descarcată înainte de sosirea lui la destinație.

Pijamale călcate și cada pe jumătate plină

Obiceiurile bizare ale regelui nu se opresc aici. Pilar Eyre, expert în regalitate, a explicat, citată de presa spaniolă, că regele Charles trebuie să aibă mereu pijamalele călcate. De asemenea, robinetul de la baie trebuie să fie într-o anumită poziție, prosopul împăturit într-un anumit fel, apa trebuie să fie călduță, nu fierbinte, iar cada pe jumătate plină.

Paste de dinți trebuie pusă într-un fel anume 

Regele nu își pune singur pastă de dinți pe periuță, iar majordomul care îl ajută în fiecare dimineață trebuie să pună pasta într-un anumit fel și mereu în aceeași cantitate. Monarhul obișnuiește să doarmă mereu cu ferestrele deschise, chiar și iarna sau când este bolnav. 

Totul este spălat la mână

Cei din familia regală nu folosesc mașina de spălat. Hainele lui Charles şi Camilla sunt spălate exclusiv la mână de trei angajaţi. Dacă cineva greşeşte ceva, tuturor li se face morală. În rest, însă principele Charles este destinat să devină rege şi în această situaţie a avut mereu parte de un tratament special: „A crescut cu un stil de viaţă atât de privilegiat încât nu mai e obişnuit să facă de unul singur alegeri”, potrivit celor relatate de II Giornale.

Regulile lenjeriei şi a îmbrăcămintei

Există multe cărţi şi dezvăluiri făcute de foştii angajaţi care confirmă fixaţiile prinţului. După ritualul trezirii şi îngrijirea propriei persoane, primul născut al reginei Elisabeta nu este singur nici când se îmbracă. Patru valeţi îl ajută să-şi schimbe hainele de cinci ori pe zi. „În dresingul său hainele sunt aşezate extrem de ordonat", a dezvăluit majordomul Burell. „Chiar şi şosetele, cea stângă şi cea dreaptă sunt exact în locul potrivit astfel ca principele să facă cât mai puţin efort, iar lenjeria sa intimă este aşezată într-un anumit mod”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net